inzerce, prodej, prodám, bazar

svářečka RTB - 3 + usměrňovač UDA 160

Kategorie: Vybavení dílen

prodám svářečku RTB - 3 + usměrňovač UDA 160
svářečka RTB - 3 + usměrňovač UDA 160
Podobné inzeráty
Svářečka Turbo 195, usměrňovač UDA  160.1
Prodám to co je na fotkách, svářečka je asi italská podle štítku, je to na dvoukolovém vozíku něco jako rudl, jsou k tomu i kabely a elektrody (asi 10 balíků některé načaté staré asi 20 let) svářečka je v nálezovém stavu zapnul jsem jí asi před 10 lety to fungovala. Dohoda nebo výměna za lžíci vidle za traktor
Svářečka RTB 3
Ještě poctivá výkonná svářečka RTB 3, přenosná, včetně kabelů a vozíku.
Svářečka RTB 2
Prodám elektrickou svářečku české výroby Zn. RTB 2 výrobce MEZ Broumov. Stáří cca 20 let. Minimálně používaná. Výborný stav. Plně funkční. Pracuje na napětí 220 i 380 V. Včetně kompletních kabelů a svářecí kukly.
Svařovací transformátor RTB-1 MEZ Broumov
Prodám svařovací transformátor RTB-1 MEZ Broumov v perfektním stavu, plně funkční s velmi dlouhými kabely. Svářečka je na 380V lze ji přepojit na 220V. Včetně svařovacího štítu.
Svářečka kombinovaná Powermat 220T
Kombinovaná svářečka Powermat PM-IMG-220T je svářečka se širokou škálou použití. Svářečka umožňuje svářecí práce metodou svařovacího drátu tavitelný v ochranné atmosféře ( MIG / MAG ) nebo FCAW drátu trubičkový (po změně polarity) a také svařování elektrodou (MMA) a metodou Lift TIG (vyžaduje k nákupu hořák pro svařování TIG Lift) Svářečka jen párkrát použitá v perfektnim stavu. Bez kabelů pro svařování elektrodou.
Svářečka + usměrňovač
Prodám svářečku Rowi R180 spolu s usměrňovačem - jako komplet. Plně funkční. Usměrňovač osazen vykonovými diodami, tlumivkou, kondenzátorem. Při osobním odběru předvedu. Platí do smazání.