inzerce, prodej, prodám, bazar

Svahový mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) GREEN MASTER XL 180

Kategorie: Zemědělská technika

Svahový mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) GREEN MASTER XL 180 záběr 180 cm, osazen kladivy, 540 ot./min. Mulčovač GREEN MASTER je svahový mulčovač s hydraulickým bočním posuvem a náklonem, vhodný pro údržbu travnatých ploch podél cest, polí, břehů řek a rybníků, či vinic a sadů. Díky své nízké hmotnosti pouze 325 kg je vhodné agregovat i za malotraktor. Italské mulčovače BREVIAGRI se vyznačují především vysokou kvalitou zpracování za použití kvalitních materiálů.
tel:
Svahový mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) GREEN MASTER XL 180
Podobné inzeráty
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) SPEED KLS 270
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) SPEED KLS 270 záběr 270 cm, osazen kladivy, 540 ot./min. Včetně kardanu, ZÁRUKA a pod. Určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků a dřevin až do 6 cm průměru!!. Mulčování pastvin a travních porostů s vyšší efektivitou drcení. Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 50 PS. Hmotnost stroje 570 kg. Italské mulčovače BREVIAGRI se vyznačují především vysokou kvalitou zpracování za použití kvalitních materiálů. TEL:
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) SUPER MASTER 200
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) SUPER MASTER 200 záběr 200 cm osazen kladivy 540 ot./min. Hmotnost 670 kg Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 50 PS. Svahové mulčovače se agregují do zadního tříbodového závěsu traktoru. Jsou vhodné pro vyžínání trávy, křovin a pro prořezávání dřevin do 10 cm v průměru. Větší záběr bočního posunu stroje zajišťuje delší záběr do příkopů a svahů bez toho, aby traktor musel zajíždět více a blíže ke krajnici díky umístění převodovky na boční straně stroje. Až 350 cm od středu traktoru !!!
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) EXTRA MASTER 250 XL
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) EXTRA MASTER 250 XL záběr 250 cm osazen kladivy 540 ot./min. SHOCK HYDRAULIC zesílená převodovka plazy Určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků a dřevin až do 10 cm průměru. Mulčování pastvin a travních porostů s vyšší efektivitou drcení. Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 60 PS. Svahové mulčovače se agregují do zadního tříbodového závěsu traktoru. Jsou vhodné pro vyžínání trávy, křovin a pro prořezávání dřevin 10 cm v průměru. Větší záběr bočního posunu stroje zajišťuje delší záběr do příkopů a svahů bez toho, aby traktor musel zajíždět více a blíže ke krajnici díky umístění převodovky na boční straně stroje.
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) TURBO T  51 SR 200
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) TURBO T 51 SR 200 záběr 200 cm, osazen kladivy, 540 ot./min. (možné přepnutí na 1000 o.t/min). UNIVERZÁLNÍ UCHYCENÍ - MOŽNOST AGREGOVAT NA ČELNÍ HYDRAULIKU, HYDRAULICKÝ BOČNÍ POSUV, DVOJITÉ PROTIOSTŘÍ Včetně kardanu, ZÁRUKA a pod. Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 30 PS. Hmotnost 375 kg. Určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků, drtič slámy, bramborové natě a dřevin až do 10 cm průměru!!
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) TURBO T 110 SR 250
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) TURBO T 110 SR 250 záběr 250 cm, osazen kladivy, 540 ot./min. (možné přepnutí na 1000 o.t/min). UNIVERZÁLNÍ UCHYCENÍ - MOŽNOST AGREGOVAT NA ČELNÍ HYDRAULIKU, HYDRAULICKÝ BOČNÍ POSUV, DVOJITÉ PROTIOSTŘÍ Včetně kardanu, ZÁRUKA a pod. Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 60 PS. Hmotnost 800 kg. Určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků, drtič slámy, bramborové natě a dřevin až do 10 cm průměru!! tel:
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) TURBO T 76 SR 220
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) TURBO T 76 SR 220 záběr 220 cm, osazen kladivy, 540 ot./min. (možné přepnutí na 1000 o.t/min). UNIVERZÁLNÍ UCHYCENÍ - MOŽNOST AGREGOVAT NA ČELNÍ HYDRAULIKU, HYDRAULICKÝ BOČNÍ POSUV, DVOJITÉ PROTIOSTŘÍ Včetně kardanu, ZÁRUKA a pod. Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 40 PS. Hmotnost 560 kg. Určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků, drtič slámy, bramborové natě a dřevin až do 10 cm průměru!! tel: