inzerce, prodej, prodám, bazar

Suvenýr lžíce dřevěná

Kategorie: Umělecké předměty

Nová dřevěná lžíce s malbou Petříkov (Ukrajina). Lakovaná. Délka 19 cm.
Suvenýr lžíce dřevěná
Podobné inzeráty
Lžička lžičky sběratelské reklamní suvenýr reklama erb lžice
Prodám. Lžičky sběratelské, celkem 9 kusů. V pořádku 4 kusy: ovoce, dárce krve, Praha s kopulí a větrný mlýn. Ostatní lžičky poškozeny- oloupané obrázky. Nabízím pouze jako celek. Cena za vše 599,-Kč Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Liberec nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
2 orientální malované lžíce
Prodám dvě ozdobné lžíce, nejspíš ručně malované, dovezené kolem roku 1980 z Asie. Jsou lakované, materiál - patrně dřevo. Jsou každá trochu jiná, malované i zezadu. Délka 19 cm, šířka 6 cm, cena 19,- Kč za obě dohromady. K osobnímu odběru v Praze 4, po dohodě mohu zaslat (ne na dobírku). V případě odpovědi pište prosím rovnou na můj mail hajetom@ nebo volejte. Na zprávy SMS a MMS nebudu reagovat, děkuji za pochopení. Platí do smazání inzerátu.
Vintage dřevěná polička, motiv kytičky fialek.
Dřevěná polička na zavěšení na stěnu. Má 3 přihrádky, dá se využít na ubrousky, lžičky, vařečky a jiné drobnosti nebo jen jako dekorace. Ručně malované motivy kytiček fialek s lístky, červené linky. Materiál dřevo, překližka. Spodní dřevěná podstava má prasklinu, která již zřejmě byla v dřevěném materiálu před výrobou, je retušovaná malbou, nálezový stav. Krásná ruční práce. Stav, vzhled a rozměry viz fotografie. Zasílám přes zásilkovnu po připsání platby na bankovní účet, rozměr zásilky 50x40x30 cm do 5 kg, cena za dopravu a balné na výdejní místo 85,- Kč, na adresu domů 115,-Kč. Na dobírku nezasílám. (213)
obrazek Brazilie Suvenyr
prodam tento kulaty obrazek Brazilie 11cm pruměr mapa Brazilie je vytvořena z motylich křidel cena dohodou tel.
Suvenyr plast Pariz
S Eifel věží, dárek cena 50kc a post