inzerce, prodej, prodám, bazar

SUVENÝR-60 LET STARÝ-SVLÉKACÍ PROPISKA

Kategorie: Ostatní

SVLÉKACÍ PROPISKA asi 60 let stará,nikdy nepoužitá,ještě v originál obalech a perfekt fungující-krásně se svléká.Mohu dodat 1 i více kusů Cena za 1 kus -jdou dobře na odbyt. Velmi originální dárek.
SUVENÝR-60 LET STARÝ-SVLÉKACÍ PROPISKA
Podobné inzeráty
Magnetické svlékací šipky
Magnetické svlékací šipky, jako nové. Z jedné strany terče je hrací pole pro muže a z druhé pro ženy. Nejlépe osobní převzetí, při zaslání + dopravné, volejte nebo pište SMS, na e-maily nechodím často. Potřebujete něco pro děti 0-7 let – mrkněte na mé další inzeráty, případně se zeptejte.
Věci  Pardál, Gambrinus,Kozel,Holba,Svijany.
Houpací síť, osuška,2 půllitr, kšiltovka klasik, kšiltovka retro, samonafukovací karimatka, lékárnička, prkénko,dalekohled,placatka,taška na 6piv,podsedák, síťovka,šipky+terč, návleky na opěrky do auta,trenky,ubrus, klíčenky,propiska,otvírák na lahve, Gambrinus-mikyna, tričko, šála 2, kšiltovka,otvíráky.Kozel-šatek,prkénko, keramický hrnec.Svijany-kšiltovka, šle, tričko, propiska, malý pulitřik,Holba-taška přes rameno.Sbirku prodám jako celek.
Porcelánový suvenýr z Jeruzaléma
Porcelánový diskový suvenýr z Jeruzaléma. 9 cm v průměru. Ruční výroba. prosím pouze email. Pouze osobní odběr.
cedule suvenýr
Smaltovaná plechová cedule, suvenýr s nápisem PRAHA, kvalitní bombírovaná co je na fotkách s cenou a rozměrem 20 x 10, pravý pálený smalt s otvory pro přichycení. Použití jako dekorace, pro reklamu jako poutač, pro sběratelé do sbírky, jako dárek, možnost zaslání.
Suvenýr z Prahy
Nabízím bezvadný suvenýr z Prahy. Za polovinu ceny! Velikost malá (výška do deseti cm). Volejte .
Dětské oblečení ....
Zimní teploučká bunda Ydi velikost 104 až 110 v krásném stavu 150kč Mikina 134 až 140 50kč Nové trenky 110až116 oboje za 50kč Troje kratase velikost 134 věk 9 až 10 let všechyn za 100kč Gumáčky s ksichtíkem velikost 24 40kč Gumáčky se šnůrkou velikost 26 50kč Červená mikina s Tom a Jerry velikost odhadem 6 až 8 let 50kč Pruhovaná modrá mikina velikost 4 až 5 let 40kč Punčocháče - dvoje černé, šedé a tmavě modré jsou velikost 110 až 116 Bílé 5 až 7 let Černé s proužkama 4 až 6 let Zelené 3 až 4 let Trička - světle modré s mimoňi i tmavě modré odhaduji na věk okolo 3 let oboje za 50kč Šusťáková lehká bundička velikost 122 50kč