inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušička prádla

Kategorie: Ostatní

Nepoužívaná sušička prádla, u mne nevyužitá, cena 1000,-Kč,při rychlém jednání sleva 100,-Kč. Osobní převzetí.
Sušička prádla
Podobné inzeráty
Sušička prádla
Prodám sušičku BEKO DPY 8506 GXB1 ve třídě A+++. Sušička je na 8 kg prádla a je v top stavu, používaná pouze minimálne. Produkt byl vítězem roku 2021. Sleva možná.
Pink stuff prostředky na praní prádla
Nabízím prostředky na praní prádla řady Pink stuff od Anglické firmy Stardrops. Prostředky jsou vysoce účinné. Cena za kus je 129,- kč. V nabídce jsou : 1) Prací gel 900ml / 30dávek - odstraňuje odolné skvrny, zanechá svěží ovocnou vůni. Okamžitě působí na skvrny i při krátkých pracích programech a nízkých teplotách. 2) OXI POWDER COLOR Odstraňovač skvrn 1000g - bio-čistič na odstraňování skvrn z barevného prádla. 3) OXI POWDER WHITE Odstraňovač skvrn 1000g - bio-čistič na odstraňování skvrn z bílého prádla.
Sušička ovoce s topným tělesem +termostatem na 230V samodomo
Prodám sušičku ovoce s topným tělesem pro sušení + termostatem. Sušička je dělaná na napájení 230V. Má několik přihrádek pro vyskládání plátků ovoce + dveře a v zadní straně je budík pro hlídání teploty sušení. Sušička je v nálezovém stavu pravděpodobně domácí výroby. Převzetí případně doprava okolí Kolín, HK, Pce, MB, Jičín po dohodě možná. V případě zájmu se mi ozvěte buď na tel nebo sms: nebo email: 666grave666@
Sušička WENGER USA na plyn
Za cenu 5 Kč/kg funkční sučičku zemědělských plodin, i po částech krmiva apd. Odběr Lipník nad Bečvou, Zdroj tepla-plyn. Původní cena 300.000 USD. Sedmi patrová sušička (USA) WENGER, WENGER MANUFACTURING, SABETHA, KS. 66534 Model 7 VCB DRYER No: 38972-001, výkon 876 kWh hořákem Eclipse, suší cca 1,7 tun/hod, , topení plynem, Lipník nad Bečvou, pět pater suší, dvě patra chladí na výstupní teplotu 40 C, universální sušička na vše, rozhoduje použití hrubosti síta, k tomu klimatizační jednotku Robur k využití odpadního tepla-v zimě topí v létě chladí. váha asi 7.000 kg
Komerční sušička prádla primus 10,5kg
Prodám 2 kusy sušiček prádla značky Primus. I jednotlivě. Sušičky jsou na plynový ohřev. Můžou být na zemní plyn nebo LPG. Možnost na připojení láhve s plynem LPG nebo NG. Podle potřeby zákazníka. Potřebná přípojka energie je 220V 10A jištění. Velmi dobrý stav. Cena bez dph 22000 Kč. V případě zájmu poskytuji i servis.
Čištění susicek pradla
Nabízím kompletní čištění susicek prádla. Susi vám susicka dlouho? Zůstává prádlo mokré, teplé nevysusene? Nejspíš máte zanesenou susicku a její důležité části nebo unikl plyn lze zjistit. Jihlava a okolí. Volat dopoledne odpoledne SMS navečer.nutno dovézt a budete cca 3 dny bez susicky.