inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušený kotvičník+ semena (Tribulus terrestris). AKCE

Kategorie: Ostatní

POZOR!!!Ke každým200g ňatě 100semen(20KS plodu) zdarma! Nabízím kvalitní semena a sušenou ňať kotvičníku(tribulus terrestris)z vlastního BIO pěstovaní.Nikdy chemicky neošetřeno! Táto rostlina je náš „český žen-šen“ . Semena bez ňatě:Dozrátý nerozdělený plod á 3Kč/Ks (obsahuje 5Ks semen). Sušená ňať 100g á 190Kč + poštovné. Při větším odběru sleva. Adresu doručení prosím na email.
Sušený kotvičník+ semena (Tribulus terrestris). AKCE
Podobné inzeráty
Kotvičník zemní
Prodám kotvičník zemní (tribulus terrestris). Rostlina je vypěstovaná na vlastní byliné zahrádce bez chemie. Při sklizni jsou rostliny prané ve studniční nechlorované vodě, nařezané na 5-8 mm, včetně semen a přirozeně ve stínu usušené. Cena: 100g / 200Kč, 300g / 450Kč, 500g / 675Kč
Rajčata, dyne Hokaido, bylinky semena
Dobrý den. Nabízím semena rajčat, zeleniny, bylinek atd...rajčata 50 odrůd, semena jsou vybrána z kvalitních velmi zralých plodů, přejdou procesem kvašení, aby dobře klíčily. Nabízíme pouze ty odrůdy s kterými jsme byli velmi spokojeni : plody kvalitní, chutné, sladké, nemoučné, rostlina aby rostla od počátku bez problému, vysoká plodnost i růst. Vyberete si od drobných cherry, přes středně velké až po obrovské rajčata. Všechny odrůdy jsou původní (nehybridní) tyčková rajčata. Seznam je za přiložen s fotkama zde k náhledu. Jedná se o přebytky z vlastního pěstitelství pro vlastní potřebu. Semena jsou v sáčku uzavřené zipem a označená každá odrůda zvlášť, cena 10 semen / 30kč, balné a poštovné obyč. dopisem 50kč. Zájemcům poradím, které odrůdy jsou vhodné do vašich podmínek i s pěstováním. Děkuji ????
Rajčata semena bylinky chilli papriky
Nabízím semena rajčat, chilli, bylinky a papriky, rajčata 50 odrůd jako náš nejlepší výběr z více než 200 odrůd pěstovaných 10 let, semena jsou vybrána z kvalitních velmi zralých plodů, přejdou procesem kvašení, aby došlo ke sterilizaci semene kvůli bakteriím a dobře klíčily. Jde o odrůdy s kterými jsme byli velmi spokojeni : plody kvalitní, chutné, sladké, nemoučné, rostlina aby rostla od počátku bez problému, nenáchylná na choroby a vysoká plodnost i růst. Vyberete si od drobných cherry, přes středně velké české a zahraniční odrůdy až po obrovské rajčata typu bifteky. Všechny odrůdy jsou původní (nehybridní) tyčková rajčata. Seznam je zde k nahlednutí. Jedná se o přebytky z vlastního pěstitelství pro vlastní potřebu. Pěstujeme na Jihu Moravy na záhonech bez chemie.Semena zasíláme v sáčku uzavřené zipem a označená každá odrůda zvlášť, cena 10 semen / 40kč, balné a poštovné obyč. dopisem 50kč. Děkuji a ať vám rajčátka dobře rostou a hodně plodí :)
LIPOVÝ KMEN, sušený cca 15 LET venku pod střechou.
LIPOVÝ KMEN, sušený cca 15 LET venku pod střechou. Seřízlý na plochu tloušťka 25cm, šířka 32cm a délka 210cm. + k tomu lipový hranol 20x20cm, délka 120cm. Cena 450 Kč Tel.
Objednávka Mikuláše s Krampusáky
návštěva v domácnosti – 2 až 3 čerti , mikuláš ,anděl – 2500kč malé akce jako jsou – ples , diskotéka , párty – 4 až 7 čertů – 10,000kč mikulášská nadílka – 4 až 7 čertů , mikuláš , anděl – 12000kč venkovní akce pro vesnice např: průvody , mikulášské slavnosti , stezka odvahy , nebo dle dohody s organizátorem – 10 čertů , ježibaba, anděl , mikuláš – 20.000kč velké akce – malá nebo velká města cena je stejná – růzé akce např: průvody , mikulášské slavnosti , stezka odvahy , nebo dle dohody s organizátorem – 10 čertů , ježibaba, anděl , mikuláš – 30.000kč Více informací naleznete na
Semena konopí originální balení
Prodám set prémiových semen konopí, originální vakuově uzavřené balení, skladováno v chladu. Starodávná legenda hovoří, že tato semena jsou ideální z hlediska krátkého času květu s vysokou výnosností. Himalaya gold (Green house seeds) 70 semen Big bud XXL (Ministry of canabis) 18 semen The Church (Green house seeds) 10 semen Francos lemon cheese (Green house seeds) 5 semen Pořizovací cena zvlášť cca 16.000 Kč. Celý set za 5.499 Kč Preference osobního předání v Ostravě či okolí, popřípadě možno zaslat na dobírku.