inzerce, prodej, prodám, bazar

Sušák na prádlo venkovní

Kategorie: Ostatní

Prodám tento sušák po výměně popraskaných plastových dílů za kovové žárově zinkované s přídavnou šroubovou upínací konstrukcí a s trnem na zabudování do trávníku. Funkční trn (viz detail závitu) byl 25 let trvale usazen v trávníku a 10 let nepoužíván. Výhodou této konstrukce je dlouhodobá životnost, rychlá a snadná montáž a demontáž sušáku a po demontáži trn nepřekáží při sekání trávníku.
Sušák na prádlo venkovní
Podobné inzeráty
Nástěnný sušák na prádlo AquaPur
Nástěnný sušák na prádlo AquaPur Prodám nástěnný sušák na prádlo. Obsahuje 5 plynule vytahovacích tyček na sušení. Celková délka tyček cca 3,5 m. Tyč na ručníky z kvalitní nerezové oceli. Sklápěcí pro úsporu místa. Včetně montážního materiálu. Sušák je nový, originál zabalený - nevyzvednutá zásilka. Možno zaslat i na dobírku.
Sušák na prádlo
Prodám vysunovací sušák na prádlo, vhodný k vnitřnímu i venkovnímu použití. Šířka 80cm. Výborný stav.
Stojanový sušák na prádlo AquaPur
Prodám stojanový sušák na prádlo určený k sušení většího množství prádla na malé ploše. Variabilní možnosti zavěšení díky 3 oboustranně sklopným úrovním. Tlustší závěsné šňůry pro optimální cirkulaci vzduchu – prádlo rychleji uschne. 2 otočné držáky na ramínka Stabilní ocelová konstrukce s dlouhou životností a kvalitní práškovou vrstvou. 4 kolečka pro snadnou přepravu. Celková délka šňůry cca 16 m. Rozměry po rozložení cca 74 x 160 x 57 cm. Sušák je nový, originál zabalený - nevyzvednutá zásilka. Možno zaslat i na dobírku.
Leifheit Pegasus 180 sušák na prádlo
Rozkládací sušák / 18m šňůry = 2 pračky prádla Složený sušák: 95 x 66 x 6cm Rozměr rozloženého sušáku s otevřenými bočnicemi: 157 x 66 x 105cm 2 x držák na malé prádlo Včetně taštičky na kolíčky Kov, plast, stabilní POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ!!! PC. 1250Kč
Teleskopický balkonový sušák na prádlo Leifheit.
Otočný sušák na prádlo Leifheit, s umístěním mezi podlahu a strop. Vhodný na lodžii, balkon nebo zastřešenou terasu. Výškově nastavitelný v rozmezí 195-295 cm. Rozměry při rozložení 180 x 95 cm. Upínací mechanismus, při uzavření se vzepře tyč sušáku mezi podlahu a strop. Sušák je nový a nepoužitý. Pořizovací cena byla 2400 Kč, nyní za polovinu. Osobní předání v Č. Budějovicích.
SUŠÁK NA PRÁDLO -  NOVÝ
Prodám zahradní sušák na prádlo. Sušák je úplně nový, originálně zabalený. Cena 349Kč.