inzerce, prodej, prodám, bazar

Šuplíky

Kategorie: Doplňky

Plastové šuplíky, pro info SMS nebo email, NEVOLAT.
Šuplíky
Podobné inzeráty
Kolejničky pojízdné pro šuplíky 35cm
Prodám dvě sady kolejničky pojízdné pro šuplíky (tedy komplet pro 2 šuplíky - 4 kolejničky), nové, nepoužité. CENA JE ZA KUS! Osobní předání v Praze nebo poslání přes zásilkovnu.
Kolejničky pojízdné pro šuplíky 31cm
Prodám dvě sady kolejničky pojízdné pro šuplíky (tedy komplet pro 2 šuplíky - 4 kolejničky) Nové, nepoužité CENA JE ZA KUS! Osobní předání v Praze nebo poslání přes zásilkovnu.
2 šuplíky na kolečkách - úložný prostor pod postel
2 šuplíky na kolečkách - úložný prostor pod postel, materiál dřevotříska potažená světle hnědou dýhou, rozměr: cca. 98x77,2x16,2cm, provedení a barevnost viz. poslané fotografie, možno nezávazně prohlédnou na Praze 4 Pankrác, cena za 2 šuplíky je 1690,- Kč, kontakt:
Kancelářská skříňka s šuplíky
Prodám pojízdnou kancelářskou skříňku s šuplíky a zámkem. Kvalitní zpracování a materiály. Rozměry: cca v - 70cm x š - 45cm x h - 50cm Skříňka je v krásném stavu. Nabízím i jiné věci, kdyžtak se podívejte na můj profil! Možnost prohlédnutí v Brně po domluvě. Pouze osobní předání v Brně v centru na České. Pokud budete mít nějaké dotazy, klidně se ptejte. Inzerát platný do smazání!
Dětská pojistka na šuplíky 5ks
5ks dětských pojistek na šuplíky. K šuplíku se jednoduše přišroubují zevnitř. Otevření šuplíku jednou rukou není problém. Osobně Zlín nebo poštou.
Šuplíky pod postel
Prodám 2 šuplíky pod postel. Jeden je v barvě světlého dřeva, druhý oranžový (oranžová na fotografii vypadá tmavší než je) Rozměry: šířka = 99 cm hloubka = 87,5 cm výška = 21,5 cm Cena: 500 kč Pouze s vlastním odvozem!