inzerce, prodej, prodám, bazar

Super divci/damske turisticke boty North Face goretex 38,5

Kategorie: Turistika, horolezectví

Spickove divci/damske turisticke boty North Face s membranou Goretex
Podrazka Vibram
zachovale
vel.38,5 uk5,5
realna delka stelky 25cm
Super divci/damske turisticke boty North Face goretex 38,5
Podobné inzeráty
Dámské pohorky The North Face Fastpack vel.39,5
Krásné trekové boty. Top stav-jako nové, membrána Goretex, vhodné i do chladného počasí. Stélky 26 cm. Pc.3200.- Propracovaná neutrální bota The North Face Fastpack GTX Mid poskytující naprostou spolehlivost a dokonalou podporu chodidla a paty. Nepromokavé boty vhodné pro každodenní trénink i dlouhy a náročny závod v horách. Boty jsou vyrobené pomocí špičkovych technologií a materiálů: FlashDry, ESS Snake Plate, mezipodešev EVA technologie svršku FlashDry pro lepší komfort a prodyšnost ESS Snake Plate zajišťuje stabilitu a zároveň flexibilitu chodidla podrážka Vibram Megagrip zaručí perfektní trakci mezipodešev CRADLE s dvojí hustotou se postará o tlumení při každém došlapu jazyk ve tvaru klínu zabraňuje pronikání nečistot do vnitřku boty vyztuřená špička chránící prsty před nárazy anatomicky tvarovaná vložka pro lepší pohodlí
Pánská péřovka North face Impendor Pro Down hoodie vel. XL
Drtič mrazu od značky North face. Původní cena 8990 Kč. Jako nová, vůbec nenošená. Vel. XL (rozměry: šířka v oblasti hrudi 62 cm, délka rukávu až ke krku 84 cm, délka zad od krku 77 cm) Velice teplá - plnivost peří 800 cuin, pánská péřová bunda značky The North Face, která vás v horách excelentně zahřeje. Ať už jí použijete jako svrchní, či střední vrstvu. Odolný vnější materiál Pertex® ochrání před povětrnostními vlivy a zvládne i lehký déšť díky DWR úpravě. Předání možné v Brně či mohu poslat.
Dámske outdoor nohavice The North Face tmavošedé M
Dámske turistické gate The North Face, dlhé/krátke rozzipsovacie nohavice, tmavošedé, veľkosť 8(M), dĺžka od rozkroku regular 79 cm, nové(bez visačiek). Materiály: 95% Nylon/5% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor nohavice The North Face tmavošedé L
Dámske turistické gate The North Face, dlhé/krátke rozzipsovacie nohavice, tmavošedé, veľkosť 12(L), dĺžka od rozkroku regular 79 cm, pákrát použité, zdravé. Materiály: 90% Polyamide(Nylon)/10% Elasthan V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor kraťasy The North Face
Dámske športové turistické kraťasy The North Face, 3/4 nohavice, tmavošedé, veľkosť 10(M), strih Regular, nové(bez visačiek). Materiály: SHELL 100% Nylon, POCKET LINING 100% Polyester V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor nohavice The North Face
Dámske turistické gate The North Face, dlhé/krátke rozzipsovacie nohavice, tmavomodré, veľkosť M, širší strih, dĺžka od rozkroku regular 79 cm, nové(bez visačiek). Materiály: 100% Nylon(Polyamide) V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.