inzerce, prodej, prodám, bazar

Super 8 kamera Agfa Movexoom 3000 (Made In Japan, Minolta)

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Analogová Super 8 kamera Agfa Movexoom 3000, kterou na začátku 70. let minulého století vyráběla japonská společnost Minolta.

Kamera je v moc hezkém stavu, otestoval jsem co šlo, tedy motor, posun filmu, expozimetr, ruční a motorový zoom, ostření, clonu, všechny rychlosti, atd.

Několik technických detailů, objektiv je Agfa Variostar f: 1.8 \ F: 7-42 mm, napájení je na 6 tužkových baterií (žádná další baterie pro expozimetr), široký výběr snímkových rychlostí (9, 18, 24, 50 a jeden snímek za sekundu). Podporované rychlosti filmů jsou 25/40 a 100/160 ASA, takže ideální na léto a Kodak Vision 3 50D, popřípadě černobílý Tri-X.

Součástí je originální krabice.

Super 8 kamera Agfa Movexoom 3000 (Made In Japan, Minolta)
Podobné inzeráty
Analogová zrcadlovka Minolta Dynax 5 s objektivem a bleskem
Analogová zrcadlovka Minolta Dynax 5 s objektivem AF 50mm 1.7, externím bleskem a kabelovou spouští. Analogová zrcadlovka Minolta Dynax 5 na 35mm kinofilm (v USA se prodávala pod jménem Maxxum 5 a v Japonsku α-Sweet II i). Jedna z posledních filmových zrcadlovek společnosti Minolta uvedená na trh v roce 2001. Fotoaparát má všechny funkce, které zrcadlovky za svou historii nabraly, široký rozsah časů závěrky, 30s to 1/4000s, automatické, poloautomatické a plně manuální režim, korekce expozice, manuální, automatické i kontinuální ostření, kontrola hloubky ostrosti, braketing, atd. Navíc se může pyšnit přídomkem nejmenší a nejlehčí filmové zrcadlovky, Takže všechno je v krásně kapesním provedení (127 x 87 x 60.5 mm, 335 g). Objektiv Minolta AF 50mm F1.7, základní padesátka pro Minolty s automatickým ostřením; malá, lehká, ostrá, klasické Minolta barvy, integrovaná sluneční clona. Navíc je tento kus po servisu, kdy byla očištěna clona a namazáno ostření. Blesk Minolta Program 2000i. Ideální doplněk vestavěnému blesku pro chvíle, kdy je potřeba něco lepšího a silnějšího. Plná automatika s TLL měřením je samozřejmostí. Kabelová spoušť Godox S1. Jako nová, ještě s původní krabičkou. Osobně jsem ji používal na noční fotografie s filmem Kodak Vision3 500T. Celý set funguje jak má, vyfotil jsem s ním nespočet filmů. Bohužel jej už nevyužívám tak často. Prostě těch systémů co mám doma je až až. Tak musí do světa. K dispozici v Brně, Kr. Poli, popřípadě jej zašlu přes Zásilkovnu. PS: Po domluvě mohu přidat i baterie a určitě najdu i nějakou vhodnou "retro" brašnu. Popřípadě i film do začátku.
Minolta X-300
Dobrý den prodám funkční zachovalý fotoaparát minolta x-300 viz foto + blesk minolta auto 118X. Mám k němu i brašnu sice ne origo ale foták se tam vejde. Je to original MADE IN JAPAN
Minolta Dynax 404 si + Minolta AF Zoom 28-80
Minolta Dynax 404 si s objektivem Minolta AF Zoom 3,5-5,6/28-80 mm, krytka objektivu. Tělo i objektiv jsou v zánovním stavu. Funkčnost nezkoušena (bez baterie), prodej bez záruky.
Minolta XE + Minolta MC Rokkor PF 5řmm f1,7
Minolta XE v plně funkčním stavu. Expozimetr pracuje, časy ok, hledáček a matnice čisté . Soupitník Leicy R3 ( tehdejší spolupráce Minolta/Leica). Na hranolu šrám - bez vlivu na funkčnost fotoaparátu. Objektiv ve výborném stavu.
VINTAGE FOTOAPARÁT MINOLTA SRT101
Nabízím pěkný vintage fotoaparát MINOLTA SRT 101 ve výborném stavu s bohatým příslušenstvím, objektivy, filtry, předsádky atd. viz fota. Vše originál Made in Japan Zn. dohoda
Prodej 4 fotoaparátů
Prodám 4 fotoaparáty k využití či do sbírky: Minolta HI-MATIC G Minolta HI-MATIC AF2-M Minolta LENS AF-Sv MINOX 35 PE