inzerce, prodej, prodám, bazar

Suchá vana pro motory VW ABF

Kategorie: Tuning

Závodni suchá vana pro VW motory ABF
Suchá vana pro motory VW ABF
Podobné inzeráty
Zavodni motor ABF -pred složením
Prodám komponenty na stavbu ABF motoru ve specifikaci RX supercar. Pouze jako celek, jednotlivé díly nejsou na prodej! Specifikace: Blok ABF, vyhonovaný na rozměr pístů Kovaná kliková hřídel ZRP Kované ojnice K1 H-beam Custom písty Wiseco - specifikace pro Race Winning Brands - Euro ARP štefty hlavy Vana na suchou skříň Beckert technology (modrá nebo zlatá) Výztuha bloku Obal čerpadla s držákem na suchou skříň Beckert technology (kopie AT power) Alu záslepky odvětrání klikové skříně Řemenice motoru pro čerpadlo oleje se snímacím kolem cosworth Hlava ABF, vyportovaná, osazená Mechanická zdvihátka ventilů Catcams Ventilové pružiny Catcams Retainery Catcams Custom vačkové hřídele Catcams - specifikace pro Mike Callaghan motorsport Vačková kola Catcams Spousta originál náhradních dílů k tomu (hlava, blok, kliky, ...) Cena za celek 250000 Kč. Po dohodě možné přikoupit custom svody s billet přírubami a s turbem Garrett od Owen Developments (RX supercar spec.) a karbon-kevlarové sání Lehmann style od Anubis Composite.
Kované piesty Wiseco VW 16V ABF turbo
Predám kované piesty Wiseco pre motor VW 16V ABF (turbo konverzia). Nové nepoužité, len rozbalené a naspäť zabalené. Wiseco VW 2.0L 16V ABF CR 8.5 83mm KE188M83 Osobne alebo poštou. Cena 500eur.
Dily motoru pro oturbeni ABF 1.8 16v a 2.0 16v
Prodám sání, palivovou lištu a intercoler pro oturbeni motor 1.8 16v KR nebo 2.0 16v ABF. Pouze to co je na foto.
Vačky pro maximální úpravu motoru CAT CAMS
Vačky, zdvihatka, pruziny, kolečka od známého úpravce závodnich motoru Mike Callaghan pro ABF motor
Turbo Garret a sání pro VW ABF
Special turbo Garret a sání pro VW
Blow off ventil Forge pro 1.8 a 2.0 TSI 3. gen (2013-)
Prodám 3/4 roku starý blow off ventil, který jsem měl v Octavii 3 RS 2.0 TSI (rv. 2019). Ventil je možné instalovat místo původního ventilu, komplet vše je přibaleno. Ventil je naprosto funkční, důvod prodeje je, že jsem ho nahradil za GFB DVX. Kód výrobku je: FMDVMK7A Ventil poštou nezasílám, pouze osobní převzetí. Možnost dovezení do Prahy (141 00) Text z webu: Kompletní sada odfukového Blow Off Ventilu (BOV) pro koncernové motory 1.8 a 2.0 TSI 3. generace (2013-) včetně modelu Golf 7 R. Ventil má otevřenou konstrukci, takže odfukuje přebytečný vzduch do okolí a projevuje se slyšitelným odfukem (na rozdíl od uzavřených ventilů, které jsou téměř neslyšné). Ventil je použitelný pro motory s označením CNTA, CHHA, CHHB, CJXB a CJXC u evropských verzí a pro motory s označením CPLA, CPPA, CPKA a CPRA u US verzí vozidel. Tento ventil byl navržen jako náhrada originálního Blow Off Ventilu, který se při vysoké zátěži stává slabým článkem tlakové soustavy a jeho plastové díly často způsobují poškození a související únik tlaku. Na rozdíl od originálního ventilu je ventil Forge Motorsport kompletně vyroben z kovaného hliníku a s masivním pístem uvnitř. Tato konstrukce byla prověřena i na vozidlech o výkonu nad 600k. Pasuje mimo jiné na vozy: Audi S1 Audi S3 2.0 TSi (Typ 8V) Audi A4 1.8/2.0 TFSI (Typ B8/B8.5) Audi A4 2.0TFSI (B9) Seat Leon Cupra R 280 Škoda Octavia RS 2.0 Tsi 2013- Škoda Superb 2.0TSI 220 BHP VW Golf Mk7 Gti VW Golf MK7R a další....