inzerce, prodej, prodám, bazar

Strojek na uzavírání plechových konzerv masa

Kategorie: Potraviny

Prodám strojek na uzavírání plechových konzerv masa.
Strojek na uzavírání plechových konzerv masa
Podobné inzeráty
Klokaní steak z Australie
Klokaní steak z Australie Cena 555kč/kg. Klokaní maso je červené a chutí připomíná zvěřinu. Je však mnohem křehčí a šťavnatější. „Důležité je, že obsahuje minimum tuku, a to 0,17 g na 100 g, má relativně vysoký obsah bílkovin, tedy 21 g, a je dobrým zdrojem železa a zinku. Klokaní maso je všestranně použitelné červené maso, které obsahuje mnohem méně tuku a cholesterolu než běžně rozšířená masa jako je hovězí, vepřově nebo jehněčí a má dokonce nižší obsah tuků a cholesterolu než maso kuřecí, zároveň se pyšní vyšším obsahem proteinů a minerálů. Díky těmto vlastnostem doporučují lékaři a experti na výživu konzumaci tohoto masa především lidem s nadváhou, vysokým obsahem cholesterolu v krvi a vyšším krevním tlakem, ale také diabetikům nebo sportovcům. Klokaní maso je rovněž vhodné zařadit do žlučníkové diety nebo jiných žaludečních obtížích. Chutí a vůní připomíná klokaní maso srnčí zvěřinu, ale zároveň se jedná o maso velice křehké a šťavnaté. Jeho příprava není složitá, přičemž tento druh masa lze použít pro přípravu celé řady pokrmů od guláše přes steaky až po špízy. Stačí zkrátka vyměnit hovězí nebo vepřové za klokaní a použít své oblíbené recepty. Klokaní maso je možné nakládat také do marinád, grilovat nebo péci.
PRODÁM
Prodám řeznický konzervovač-strojek na zavírání a ořezávání plechovek-konzerv.
Přenechání zavedené výrobny masových dobrot
Po dlouhé úvaze jsme se rozhodli ze zdravotních důvodů přenechat dobře zavedenou výrobnu masových dobrot zavařených ve skleničkách (masa ve vlastní šťávě, trhaná masa, paštiky, pomazánky, sádlo.....). Vše vyráběno poctivě, oceňované Regionální potravinou a oceněním Přemysla Oráče. Firma funguje už 8let, má své odběratele. Rádi bychom předali se vším všudy, tzn. se všemi zákazníky, recepturami, radami k nezaplacení, pomocí v začátku a popřípadě komplet vybavení výrobny (konvektomat, kotle na zavařování, nerez stoly, vozíky, chladící box, lednice, nádobí, naprosto vše, co můžete potřebovat a ihned začít vyrábět). Tato práce nás těšila, budeme rádi, pokud v ní někdo bude pokračovat. Popřípadě budeme nuceni rozprodat vybavení. Více informací rádi sdělíme.
Bezdrátový teploměr Tesla Cook BBQ100
Kuchyňský teploměr, určený je na pečení ,na vaření a na uzení. Zvládne měřit teplotu masa až 36h. Jeho použití je velmi snadné. Na své chytré zařízení si stáhnete aplikaci, která je k dispozici v českém jazyce. Zde si zvolíte vše potřebné. Máte na výběr jak z manuálních hodnot, tak i z několika přednastavených programů pro konkrétní druhy masa a jejich stupeň propečení. Jakmile je cíl splněn, pošle vám upozornění, a to až v dosahu 50 metrů. Prodáváme, protože to byl nevhodný dárek, byl použit jednou. Původní cena 1899kč. Nyní 1500kč. Pokud máte zájem kontaktujte mě zprávou,ozvu se Vám zpět telefonicky. Předání preferuji osobní (Děčín/Praha), případně zaslání na dobírku. Děkuji.
KUKUŘIČNÁ KUŘATA
Farma Bechyně prodá kukuřičná kuřata, kuře je krmeno pouze kukuřicí!!! Doba vykrmu je min. 3 měsíce. Nabízíme pouze v kuchyňské úpravě, váha vždy do 2kg, významná odlišnost od kuřecího masa z marketu!!! kvalita masa. Cena 169 Kč /kg, tímto podporujete malého zemědělce! možnost rozvozu na trase Bechyne, Týn, Písek, ČB ...
Strojek na zdobení
Retro strojek