inzerce, prodej, prodám, bazar

Stroj na výsek rohů a štěrbin

Kategorie: Ostatní

Prodáváme z naší kartonážní výrobny nevyužívaný stroj pro výsek rohů a štěrbin.
Stroj na výsek rohů a štěrbin
Podobné inzeráty
Prodám stroj na přišívání rámů a podešví Spang & Brands
Prodám průmyslový prošívací stroj podešví značky Spang & Brands. Stroj je na podstavci poháněném motorem na 400 V. Jedná se o velký průmyslový stroj, který zvládne opravy, malo- i velko-sériovou výrobu, šije dvouniťkovým vázaným stehem. Stroj je starší, ale kvality materiálů, ze kterých je vyroben je neuvěřitelná. Bylo by třeba stroj vyčistit a seřídit. Je kompletní a funkční. . Ke stroji dokumentace, náhradní jehly a šídla a nějaké náhradní díly. . Rozměry: 100 x 100 x 160 cm Váha cca 330 Kg . Cena: 25 000 Kč (nový stroj stojí aktuálně 350+ tisíc, repasovaný stroj Svit cca 100 tisíc) . Máte-li o stroj zájem, ale cena se vám zdá vysoká, napište mi prosím vaši představu o ceně. Když se stroj neprodá za stanovenou cenu, bude se cena revidovat. Potom vás mohu přednostně kontaktovat, než stroj koupí někdo jiný. . Fyzicky se nachází v Lovosicích, cca 60 km Prahy.
EPS ochranný roh, polystyren, malý, 75x75x75 mm
Ochranné rohy z pěnového polystyrenu (EPS) vhodné k ochranně rohů a hran nábytku, akvárií, dřevěných a laminátových desek a všude jinde, kde může dojít k poškození zboží nebo výrobků během dopravy, stěhování či jiné manipulace. Vynikající tlumící schopnosti polystyrenu se uplatní také při zasílání elektroniky, sanitární techniky, nebo ve sklářském průmyslu. Rohy jsou prodávány po baleních 40 kusů, uvedená cena za 1 kus (1 roh). Jednotlivé rohy lze snadno ručně odlamovat. vnější rozměry 1 rohu 75*75*75 mm síla stěny 20 mm balení je 40 ks rohů krabice obsahuje 14 balení, tzn. 560 ks rohů materiál EPS (pěnový polyetylen)
Prodám válcový výsek PLS2000
Válcový výsek, výrobce Sokola Moravské Budějovice, šíře 2000 mm, stroj je v pořádku, 6 let nepoužívaný, náhradní návlek. Plně funkční.
Secí stroj za koně Ekonom
Prodám velice zachovalý secí stroj Ekonom, výrobce Josef Buchtele, Vodňany. S původním reklamním letákem, a výsevní tabulkou. Zakoupeno od dětí původního majitele před dvěma lety za 20 000kč, secí stroj měl jít do expozice národního zemědělského muzea v Praze. Bohužel, původní majitel jej nechtěl prodat muzeu, když jsem jej po úmrtí původního majitele zakoupil, zemědělské muzeum už nemělo zájem. Zamýšlel jsem poté, že budu mít soukromou expozici zemědělských strojů, kterých mám více. Ovšem bohužel, ze všeho sešlo. Proto jsem se rozhodl, secí stroj nabídnout k prodeji, aby neztratil hodnotu zbytečným stáním v kolně, a případně posloužil i někomu kdo shání secí stroj za koně k práci na poli. Secí stroj je velmi zachovalý, po lehkém ošetření, promazání je plně připravený k výsevu Žita, Pšenice, Ječmene, Ovsa, Hráchu, Bobu, Kukuřice a Řepy. Secí stroj je vybaven brzdou na jedno kolo. Případnému vážnému zájemci zašlu lepší foto, foceno nyní v kolně, nechtěl jsem ho zbytečně tahat ven.
Korspik na rez a vodni kámen  0,5l
Prodám čistič na rez a vodni kámen. Dostane se díky své konzistenci i do těch nejmenších štěrbin(vodovodní baterie) kuchyně, koupelna. Zasílám i přes zásilkovnu.
ZWILLING kuchyňské nože, samoostřící blok, 7ks
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu 7 nožů Zwilling Gourmet se samoostřícím blokem. Obsah: Nůž na krájení a nůž se zoubky (10 cm), univerzální nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chléb (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), samoostřící blok na nože. Ledově kalené čepele: Na správnou tvrdost materiálu. To je důvod, proč jsou nože řady Gourmet zušlechtěny pomocí procesu Friodur. Čepel tak získává mimořádnou trvanlivost a odolnost proti korozi. Speciální nerezová ocel: Špičková kvalita, proto se pro nůž řady Gourmet používá speciální tavení. Tato ocel splňuje nejvyšší nároky. Samoostřící blok na nože: Uvnitř štěrbin jsou brusiče nožů z keramiky, které při vyjímání brousí nože. Vyrobeno v Německu: Řada nožů Gourmet se vyrábí v továrně Zwilling v Solingenu.