inzerce, prodej, prodám, bazar

Stěrka pro plastová okna s žaluziemi / ORLOVÁ

Kategorie: Ostatní

Nabízím novou stěrku na okna. Objednal jsem tři kusy. Myslel jsem, že se to bude lámat. Nestálo se, kvalitní výrobek. Stačí mít doma tuto jednu stěrku.

Stěrka je perfektní na plastové okna, kde jsou natažené vodicí silony pro žaluzie. Ihned k odběru nebo mohu zaslat jeden kus jako doporučené psaní - ekonomické, originál zabalené. Pouze dva max kusy k odběru.

Cena jednoho kusů 40 Kč.

Barva na fotu. Nové kusy jsou oba modré. Růžová je stálé v provozů.


Nabídka především pro okolí, Orlová 1
Stěrka pro plastová okna s žaluziemi / ORLOVÁ
Podobné inzeráty
Leifheit Window Slider XL Stěrka na okna 40 cm - CLICK Syste
Leifheit Window Slider XL Stěrka na okna 40 cm - CLICK System LEIFHEIT 51522 Prodám NOVOU, nepoužívanou stěrku v maximální velikosti. Ke stěrce nabízím také povlak. Původní cena: 249,-Kč NOVÁ CENA: 229,-Kč plus poštovné 90,-Kč Možnost vyzvednutí ve Starém Městě u UH. Popis: Stěrka Window Slider je vhodná pro stírání všech druhů hladkých skleněných povrchů - okenních tabulí, zrcadel, ale i keramických obkladů. Otočný kloub umožňuje nastavení šikmého stírání (s aretací požadovaného úhlu stírání). Stěrku lze použít v kombinaci s násadami CLICK System a dosáhnout tak ještě dál. Výhody stěrky na okna Leifheit Window Slider XL: • pohyblivý kloub usnadňuje stírání pod úhlem • Click System koncovka stěrky umožňuje připojení násad ze stejné produktové řady a zvětšení dosahu stírání • možnost rozšíření stěrky o funkci okenního mopu pomocí samostatně dostupného návleku z mikrovlákna • extra velká šíře záběru (40 cm) Parametry stěrky na okna Leifheit Window Slider XL: • záběr stěrky: 40 cm • barva: tyrkysová • materiál: plast / hliník / guma • hmotnost brutto: 0,185 kg • hmotnost netto: 0,147 kg • rozměry: 40 x 25 x 5 cm
Tescoma Delícia stěrky 3 ks nové
Pružná stěrka je vynikající pro roztírání v kulatých formách a mísách, tvrdá stěrka pro rovnoměrné roztírání ploch a zubatá stěrka pro dekorování polev, pomazánek apod. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, opatřeno kroužkem pro zavěšení. Vhodné do myčky. Nové. Původní cena 89 Kč, prodám za 45 Kč + 30 Kč pošta.
Betonová stěrka
Betonová stěrka, dekorativní stěrka, benátský štuk. Aplikace- koupelny, stěny, stropy, podlahy, schody, krby, nábytek.
Stěrka na okna
Nerezová stěrka na okna Skoro nepoužité jen málo V dobrém stavu
Beaba Parní vařič + mixér BABYCOOK PLUS Rose Gold
Prodám Beaba Parní vařič + mixér BABYCOOK PLUS Rose Gold. Vařič a mixér je zcela nový, nikdy nepoužitý. Dostala jsem ho darem, ale nevyužiji. Vcetne originání krabice, vyndaný pouze na focení. Parní vařič 2v1, parní vařič i mixér, čtyři hlavní funkce - vaření v páře, mixování, rozmrazování a ohřívání, 2 x nádoba 1100 ml. Zdarma přidám nádobu na vaření rýže v ceně 600 Kč. Díky novému Babycook® Plus v mžiku vykouzlíte dvě jídla současně. Například: Hlavní chod a sladký dezert Kašičku pro miminko a zeleninové jídlo pro větší dítě Různé pokrmy na dnes a na zítra V jedné nádobě připravíte chutný mléčný koktejl, zatímco se v druhé vaří zeleninová polévka. Obě strany mohou totiž fungovat nezávisle na sobě. Babycook® Plus má dvě nádobky o objemu jedné 1100 ml, dva vkládací košíky (a 800 ml), ve kterých se šetrně vaří a dále dvě vodní nádobky z ušlechtilé oceli. A to vše hezky kompaktně uloženo v jednom přístroji. Stejně jako Babycook® Original má také Babycook® Plus čtyři funkce: vaření v páře, mixování, ohřívání a rozmrazování S pomocí mixíru se dá strava rozmixovat od zcela na jemno po na kousky. Při vaření v Babycook® jsou potraviny tak šetrně vařeny, že miminko dostane jen to nejlepší, protože veškeré cenné výživné látky zůstanou zachovány. A to vše ve zhruba 20 minutách - to šetří energii a především množství času na hraní a mazlení se s dítětem. Typické pro Babycook® je rychle, zdravě a chutně. Babycook® Plus splňuje nejvyšší nároky na kvalitu, spolehlivost a bezpečnost jako všechny výrobky od B ABA. Moderní design a jednoduché ovládání. B ABA myslela skutečně na všechno: Víko se dá díky novému systému Easy-clip velmi snadno otevírat a zavírat jednou rukou. Babycook® Plus je vybaven dvojitým bezpečnostním uzávěrem. Jen pokud je správně uzavřen, dá se přístroj zprovoznit. Každá nádoba má dobře čitelnou škálu v ml. Dodávaná stěrka je upevněná přímo na přístroji. Na konci vaření zazní akustický signál. Víko usnadní otřepání pěny nebo kaší. Speciální zuby přitom zadrží velké kousky. Pro snadné čištění jsou držátka a víko odnímatelné.K vybavení patří dále ukazatel vápníku a odnímatelný kabel. Součástí dodávky je praktická stěrka, kryt pro mixování / filtr na koktejl a malý receptář (NENÖ v českém jazyce).
Lamart mop, spray mop stříkací stěrka
Plochý mop se sprejovou nádržkou a výměnnou dvojitou stěrkou. ..1x použitý sešly se dva. PC 479 kč Plochý mop na kloubovém zavěšení s rozměry 43x 14,5 cm z mikrovlákna pratelný s patentem na suchý zip. Objem nádržky na čistící prostředky 600ml. Výměnná dvojitá stěrka, pratelná část z mikrovlákna pro důkladné umytí doplněna o gumovou stěrku pro dokonalé setření. Dvoudílná tyč s délkou 120 cm. Značka: lamart Poštovné a balné: Zásilkovna 69; Kč