inzerce, prodej, prodám, bazar

Stříbrné náušnice syntetický opál

Kategorie: Ostatní

Prodám stříbrné náušnice syntetický opál modrý, velikost kamínků 0.8. zakoupeno v prosinci 2021 jako dárek, bohužel se sešly dvoje naprosto stejne. Jsou krásné a na světle se různě mění.Puvodni cena 1299kc. Nyní 999 Kč. Nejsou použité! včetně záručního listu!
Stříbrné náušnice syntetický opál
Podobné inzeráty
Náramek z léčivých minerálů (Onyx a Opál)
Náramek z léčivých minerálů (Onyx a Opál) Ruční výroba, dámské provedení s obvodem zápěstí 18-18,5 cm. Lze vyrobit i v pánském provedení : ) Navlečeno na elastické pružence doplněno o kroužky z chirur.oceli. ONYX je silný ochranný kámen, který vytváří jako by štít nad vaší myslí i tělem. Dodává životní sílu a je velkým pomocníkem nejen v těžších obdobích. Ve stres.situacích nám pomáhá zachovat klid, nadhled i pozitivní přístup. Ukazuje nám správný směr a podporuje nás, když máme strach z neznámého. Posiluje ego, logické a analytické myšlení. Zvyšuje sebevědomí a pomáhá nám nebát se vyjádřit a prosadit svůj vlastní názor. Podporuje nás v obdobích smutku, melancholie a splínu a už odpradávna se věřilo, že do života přináší štěstí a lásku. Zlepšuje koncentraci a soustředění a pomáhá nám v sebekontrole a asertivitě. Léčivá síla onyxu působí na kosti, zuby, kostní dřeň, léčí krevní poruchy, oční problémy a nohy. Chrání nás před těžkými nemocemi. Posiluje vlasy, nehty a zlepšuje pleť, zpevňuje kosti, zmírňuje bolesti srdce, zklidňuje nervovou soustavu a prokrvuje ruce a nohy. Snižuje horečku, má příznivý vliv na léčbu zánětů moč.měchýře a moč. cest a pomáhá při onemocnění ledvin, žaludku a cukrovce. OPÁL pomáhá při identifikaci starých ran, hněvu a strachu, aby se úspěšně uzdravily. Vnáší radost do života nositele. Je také symbolem trvalé lásky, která může být použita pro zvýšení sebelásky nebo pro přivedení nové lásky. Tato láska pak bude pociťována z obou stran na neuvěřitelně hluboké úrovni. Opál má obecně pozitivní zdrav. účinek, protože posiluje vůli k životu. Je zejména prospěšný pro zdraví vašich očí. Posiluje vaši paměť, čistí krev a ledviny. Opál posiluje touhu, erotismus a sexualitu. Vzbuzuje v nás emocionální a nekonvenční lásku k životu a zvyšuje náš optimismus. Pomáhá posílit pokožku, vlasy a nehty. Je vhodný na kožní poruchy včetně ekzému, psoriázy a růžovky. Léčí Parkinsonovu nemoc, infekce a horečky. Osobně Praha 11, Říčany u Prahy. Zásilkovna.
Stříbrné šperky, náušnice a korálky na ruku
Prodám stříbrné šperky, náušnice a korálky na ruku. Cena dohodou (od 39,-). Náramky jsou ručně dělané. První stříbrné náušnice za 69,-, korálky ručně dělané 59,-. Možno vyměnit za něco jiného, swap. Mám i krabičky, vhodné, jako dárek.
Lodičky DeeZee
Prodám úplně nové, nenošené a ještě s vysackami lodičky značky DeeZee. Podrobnosti: Materiál Syntetický Podšívka Syntetický materiál Podešev Kvalitní syntetický materiál Materiál podpatku Potažený kůží Barva: Béžová Rozměry: Výška podpatku (cm) 10 cm Celková výška boty (cm) 15 cm Váha [g] 216 Cena uvedena bez poštovného
naušnice bižutérie naušnice
naušnice bižutérie naušnice bižutérie - modré,růžové,bílé,stříbrné,tyrkysové,od 70 kč/ks
Šperky
Prodám biju, stříbro a zlato. Zlatý přívěsek blíženci 550, stříbrné náušnice růžový kámen 390, červený náramek 35, náramek perleť 45, křížek chirurgická ocel 450, připínací šperky retro kus 55. Někde chybí kamínek, sloni náušnice 55, sponky 2 ks 90, růže náušnice 490, náramek retro kameny 490,retro náramek perleť 490,biju náušnice ks 45.
Náušnice
Prodám stříbrné a zlaté náušnice. Stříbrné 200kc.Zlate 500kc.Náušnice ze žlutého 9K zlata mají tvar obrysu symetrického srdce s lesklým hladkým povrchem, jehož ramena se ve středu překrývají. Uprostřed srdíčka je zasazen drobný čirý zirkonek. Zapínání je puzetové. Rozměry náušnic: 7 x 7 mm Hmotnost náušnic: 0,3 g Puncováno - ano.