inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní světlík

Kategorie: Stavební materiál

Nabízím nově vyrobené střešní světlíky v klempířské dílně s drátosklem .
Rozměry výlezu 60x60 cm.
Světlík je vyrobený z barveného pozinku v barvě
černá
hnědá
višňově červená
cihlově červená
+ Doprava
Bližší info na telefonu 571 363
nebo email: ludekrum@
Střešní světlík
Podobné inzeráty
Stresni svetlik
Stresni svetlik viz foto. Cena dohodou. 446996 barnabaswilly1985@ Honbice - okres Chrudim, Brno
Kominický výlez/střešní vikýř/světlík
Prodám minimálně použitý kominický výlez/střešní vikýř/světlík - kvalitního a profesionálního provedení (stav nového) - s těsnící gumou, sklem a možností nastavení výšky otevření např. při větrání atd. Nevozím a neposílám = prodej pouze osobně!
Světlík - okno - univerzální, tepelně izolovaný
Světlík střešní univerzální, tepelně izolovaný, nepoužitý. Prodávám i jiné typy světlíků (tepelně izolované i neizolované) do různých typů krytin. Levný doprodej nepoužitého zboží. Pro více informací mi prosím zašlete Váš e-mail. Pošlu Vám na něj podrobný ceník s rozměry a cenami všech věcí, co levně prodávám.
Světlík na šikmou střechu
Prodám světlík na šikmou střechu. Rozměry okna jsou 55 x 55 cm.
Střešní okno Fakro PTP-V U4, nové, vč lemování
Prodám nové, ještě zabalené, kyvné střešní okno Fakro PTP-V U4, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, rozměr 66x98 cm, izolační trojsklo, materiál plast, barva bílá. K oknu mám i lemování s izolací EZV-A XDP 03 do střech se sklonem od 15° do 90°. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP z plastových profilů PVC je určeno pro podkrovní místnosti se zvýšeným výskytem vzdušné vlhkosti, jakými jsou např. koupelny a kuchyně. Může být rovněž použito v místnostech, kde volba okna v bílém provedení esteticky ladí se vzhledem obytných prostor, popřípadě tam, kde jsou kladeny zvýšené požadavky na nenáročnost údržby. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP-V je pevné, odolné vůči korozi a měnícím se atmosférickým vlivům. Jeho údržba je omezena na minimum. Materiál, ze kterého je okno vyrobeno, je plně nenasákavý a vyznačuje se vysokou odolnosti vůči působení kyselin nebo rozpouštědel. Střešní kyvná okna FAKRO PTP-V jsou ovládaná pomocí spodní kliky, která je snadno dosažitelná přímo z podlahy. Proto je otevírání oken pohodlné a není k němu potřeba používat žádné další pomůcky. Polohovací konstrukce kliky umožňuje velmi účinnou a zajištěnou ventilaci mezerou mezi okenním křídlem a rámem ( mikroventilace ). Díky speciální konstrukci kování umístěného v polovině výšky okna, můžeme ponechat okenní křídlo v pootevřené poloze. Kování rovněž umožňuje otočení okenního křídla o 180° kolem středové osy a jeho pohodlné mytí i údržbu. V okně je namontovaná ventilační klapka V35 zajištující přísun optimálního množství čerstvého vzduchu do místnosti. Tato ventilační klapka pomáhá udržovat zdravé mikroklima v místnosti a současně přispívá k úsporám tepelné energie. Díky umístění ventilační klapky v horní části okenního rámu má střešní okno FAKRO, oproti jiným střešním oknům podobných rozměrů, o 6% větší prosklenou plochu a umožňuje lepší prosvětlení místnosti. Pc cena okna 8500,- + lemování 1950,-. tj 10.500,- Nyní cena za okno i s lemováním 8 tis.
Střešní okno dílny - zateplený okenní zvýšený rám.
Světlík k prosvětlení plochých nebo skloněných střech. Byla na něm průhledná kopule - nejjednodužšeji zakrýt makrolonovou deskou s nalepenou okapničkou. Rozměry otvoru 71x101cm, výška 30cn, celková velikost 123x153cm. Rám se buď napojuje ipou, nebo vkládá pod tašky. V ceně případně i starší "vystřelovací " protipožární odkouřovací mechanizmus Essmann F6 (možno prodat i druhý zánovní). Cena 1600,-Kč, případně i výměnou za cosi na veterány (auto/moto), plechovky od oleje, smaltované reklamní cedule ... do r. 1950.