inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní příčné nosiče

Kategorie: Škoda

Střešní hliníkové příčné nosiče originál Škoda na Octavia III Liftback (2012 - 2019), montáž pod střešní lem, s T drážkou
Střešní příčné nosiče
Podobné inzeráty
Střešní nosiče Thule pro vozy Škoda
Příčné nosiče na zahrádku, hagusy, střešní nosič pro vozy Škoda-Fabia, Roomster,Octavia od firmy Kompletní plně funkční.
Originál příčníky (střešní nosiče) na  Fabia 2
Prodám pěkné originální střešní nosiče na Škoda Fabia II ve verzi hatchback, které se upevňují do spáry mezi dveře a střechu. Díky tzv. T drážce je připraven mimo jiné pro montáž boxů nebo nosičů kol a lyží. Odolnost a pevnost nosiče potvrdil úspěšně absolvovaný City Crash test, v němž se prokázalo, že při nárazu dané intenzity nedojde k oddělení převážených předmětů a ty tedy nemohou ohrozit bezpečnost posádky. Materiál: hliník Hmotnost: 5.7kg Uzamykatelný
VNITŘNÍ DRŽÁK NA 2 KOLA ŠKODA SUPERB II,OCTAVIA II
, Roomster. Použitý jen párkrát. Lze ve vozech ŠKODA přepravit jízdní kolo, aniž by se muselo upevňovat na střechu nebo na tažné zařízení? ŠKODA Originální příslušenství myslí i na tuto variantu a nabízí interiérový držák, s nímž snadno umístíte kola do kufru vozů ŠKODA Roomster, Yeti, Octavia Combi a Superb Combi. Úkolem tohoto držáku je zajistit dvě kola ve stabilní svislé poloze a zamezit jejich pohybu při jízdě. Interiérový držák jízdních kol brání nejen poškození kol a interiéru vozu, ale zároveň zvyšuje pohodlí přepravy kol a bezpečnost jízdy samotné. Tento držák jízdních kol byl vyvinut speciálně pro vozy ŠKODA, splňuje kvalitativní a bezpečnostní testy ŠKODA (zástavbový a dlouhodobý jízdní test) a doporučujeme jej pro všechny vhodné modely. Určeno pro vozy: Superb Combi II (rok výroby 2008 – současnost) - montáž příčné tyče do upevňovacích ok za nákladovou hranou do vnitřního prostoru mezipodlahy. Pro montáž do základní varianty kufru bez mezipodlahy nutno dokoupit sadu 2 montážních úchytů 3T9 071 335, pro podlahu s integrovanými hliníkovými lištami 3T9 071 335A. Octavia Combi II (rok výroby 2004 – 2013) - montáž příčné tyče do upevňovacích ok za zadními sedadly, navíc nutno dokoupit přídavný upevňovací popruh pro fixaci řídítek 1Z9 056 701 pouze pro vozy bez mezipodlahy. Roomster (rok výroby 2006 – současnost) - pro vozy bez mezipodlahy. Yeti (rok výroby 2009 – současnost) - bez rezervy nebo mezipodlahy.
Prodám  Škodu Scout 4x4 2016 135kW
Prodám Škodu Scout rv.2016,najeto 170tis.km v TOP stavu,garážované,nebourané.Maximální výbava(v případě zájmu její rozpis emailem),panoramatická střecha,střešní nosiče,tažné,senzory vpředu i vzadu,parkovací kamera,asistent parkování podélně i příčně atd. Sada zimních+letních pneu. Odpočet DPH.
Střešní nosiče Škoda Octavia 3 combi (originál)
Prodám minimálně používané střešní nosiče Škoda Octavia 3 combi (originál). Návod, klíče, originální balení. Pouze osobní odběr.
Střešní nosiče Diheng D2000 Škoda Fabia/Octavia 1
Prodám uzamykatelné střešní nosiče diheng D2000 černé Pasují na: Škoda Fabia 1 hatchback-sedan/Octavia 1 liftback + výplň do rezervy (hever, klíč na kola)