inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní nosič Piccola-M

Kategorie: Příslušenství

Prodám střešní nosič Piccola-M,nový,nerozbalený.
Střešní nosič Piccola-M
Podobné inzeráty
Střešní nosič Piccola-M Ford Focus II 5dv, r.v.05-11
Daruji střešní nosič PICCOLA-M řady PICCAR, uzamykatelný, pro Ford Focus 5dv roku výroby 2005-2001, upevnění na závity. Součástí prodeje jsou patky, tyče, 2 klíčky a šrouby.
Střešní nosič PICCOLA M, 3 x klíč, zahrádka na auto
Střešní nosič PICCOLA M, 3 x klíč 2ks
Nosič kol Piccola M NK 11
Nosič jízdních kol PICCOLA M NK 11. Nezamykací. Universální bezpečný nosič jízdních kol. Připevnění k základnímu nosiči (zahrádce) pomocí ocelových třmenů ve tvaru "U" o rozteči 55 mm a maticemi M6 (k montáži je nutné nářadí). Pro uchycení ráfků slouží pevné látkové řemínky s kovovou přezkou. Použitelný pro většinu jízdních kol, resp. s průměrem rámové trubky 28-80 mm, v případě oválu 70x100 mm. Čelisti svírající rám jízdního kola jsou opatřeny dvěma šrouby proti rozevření. Reagujete-li přes formulář, věnujte pozornost přesnému zadání vaší e-mailové adresy. Už se mi několikrát stalo, že e-mailová adresa byla uvedena chybně a já Vám pak nemohl odeslat odpověď a vypadal jsem nespolehlivě. Děkuji
Příčníky Piccar Piccola M
Střešní nosič PICCOLA-M řady PICCAR ,uzamykatelný PC2007+TS2110. Používáno na VW Golf III. Pouze osobní předání, na trase Žatčany - Brno.
Koupím střešní nosiče Piccola-M
Koupím 1-2 střešní nosiče Piccola-M na vozidlo VW T4
Střešní nosič Piccola - M OPEL Corsa, uzamykatelný
Prodám střešní nosič málo používaný, velmi zachovalý. Nosič jsem používal na OPEL Corsa B. Cena 2 000.- za pár + poštovné 349.-, platba předem na účet. Mohu odeslat i přes Zásilkovnu na udané výdejní místo.