inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní nosič kol Atera Giro AF+ - 2 ks

Kategorie: Příslušenství

Prémiový nosič jízdních kol Atera GIRO AF+ (nebo také Atera GIRO AF PLUS) je elegantní nosič kol speciálně vyvinutý firmou ATERA pro velice jednoduchou montáž bez použití nářadí. Kvalitní a skvěle vybavený. Jeho kvality ukazují i automobilky, které jej nabízejí jako svoje originální příslušenství.
Zamykání jízdního kola k nosiči kola: ANO
Zamykání nosiče kola k střešnímu nosiči: ANO
Nosiče jsou jako nové, použité max. 3 použité.
Cena uvedena za 1 ks. Při odběru obou kusů cena 2500.
Mohu zdarma dovézt do Olomouce, Přerova, Kroměříže a Zlína.
Střešní nosič kol Atera Giro AF+ - 2 ks
Podobné inzeráty
Atera Giro střešní nosič jízdních kol
Atera Giro střešní nosič jízdních kol, 1 ks, viz foto. Možnost předání v Praze.
Nosič kol Atera Giro AF+  2ks - cena za oba
Nosič kol GIRO AF je elegantní nosič kol speciálně vyvinutý firmou ATERA pro velice jednoduchou montáž bez použití nářadí. Zamykání jízdního kola k nosiči kola: ANO Zamykání nosiče kola k střešnímu nosiči: ANO Průměr rámu trubky/oválu kola: 22-80/80x100 mm Hmotnost: 4,2 kg Rozměry (d x š): 1450/240 mm Montáž na ALU profil (drážka): ANO (součástí balení) Montáž na ocel. profil 32x22 mm: ANO (součástí balení) Barva: černostříbrná 2kusy použité 1 rok PC 2599,- za kus nyní cena za oba 3600,-
Střešní nosič Atera
Prodám střešní nosič Atera.
Nosič kol Atera Giro
Dobrý den,prodám zachovalý nosič kol na auto na střechu. Měl jsem ho na octavia combi 3. Na 4 kola. I s klíčema na uzamknuti proti krádeži. Pricniky original škoda. Držáky kol Atera Giro. Vše zánovní 3x použité. Děkuji.
Střešní nosiče Atera Signo
Střešní nosiče Atera Renault Scénic II, 07/03-08 Střešní nosiče s hliníkovými tyčemi pro instalaci na vůz Renault Scénic II, rok výroby 2003 až 2008. Uvedená cena je za pár, to znamená dva kusy kompletního příčníkU. Příčníky jsou navržený přesně na typ vašeho vozidla. Zabezpečení proti krádeži, uchycení a uzamčení nosiče se provádí v jediném úkonu pomocí speciálního klíče Atera Signo fixpoint (ASF)
Střešní nosiče ATERA Seat Leon , 5-dr kombi, 2014-2020
Střešní nosiče ATERA Seat Leon , 5-dr kombi, 2014-2020 Použité 1 rok PC 4390,- Atera SIGNO - pro integrované podélné nosiče Technické údaje Nosnost: dle nosnosti střechy vozu Výška patky: 7cm Tyče: oválný ALU profil (viz.foto) Rozměr tyče: šířka 57mm x výška 30mm Délka tyčí: 122cm T-drážka: ✓ šířka 20mm Zamykání: ✓ (tisícihranem) Montáž: tisícihranem Sestaveno: ✓