inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní nosič Dacia Duster

Kategorie: Příslušenství

Prodám střešní nosič na Dácii Duster Zn HAKR uzamykatelný, 2 klíče. Nevyužité
Střešní nosič Dacia Duster
Podobné inzeráty
originální příčný střešní nosič Duster I
Prodám nepoužitý originální střešní nosič reference R PC 4,-Kč použitelnost Dacia Duster I. Technické údaje: Příčné střešní tyče na podélné tyče Duster. Sada 2 příčných tyčí. Doplněk přizpůsobený podélným tyčím.
originální přední rám chrom Duster II
Prodám nepoužitý originální přední chromový rám reference 8201698632 PC 6269,-Kč použitelnost Dacia Duster II. Technické údaje: Spodní vodorovná základna z nerezové oceli. Průměr 6 cm. Kompatibilní s Duster II. Nekompatibilní s předním ochranným rámem. Stylový prvek vašeho nového vozu Duster, který chrání před běžnými nárazy. Dopřejte svému vozu jednoznačně vyjádřit svůj jasný a jedinečný charakter!
Textilní koberce Dacia Duster 2
Dobrý den, prodám tyto textilní koberce na vozidlo Dacia Duster 2. Jsou nové, nepoužité. Jsou zabalené v originálním obalu. Preferuji osobní odběr. cena za celou sadu Duster 4x2 a 4x4.
Autopotahy Dacia Duster
Prodám chvíli používané originál autopotahy Duster lux do auta Dacia Duster. Cena 4250,- a pošta.
parkovací kamera Dacia Duster 2
Prodám originální příslušenství Dacia. jedná se o sadu přední parkovací kamery pro Dacia Duster 2. Je to kompletní balení se vším potřebným. Včetně dokumentace. Číslo dílu: 8201701592 Cena 3500kč
sada plastových lemů Duster I
Prodám nepoužitou originální sadu plastových lemů reference 8201274674. PC 6679,-Kč Použitelnost Dacia Duster I Technické údaje: 4 plastové lemy podběhu kol, přední a zadní. Kompatibilní s modelem Duster fáze 1 a fáze 2.Nekompatibilní s vozidly pro ruský trh. Účinně chrání kola před odíráním (odlétávajícími kamínky apod.) a nánosy (bláta apod.).