inzerce, prodej, prodám, bazar

střešní krytina - břidlice

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužitou střešní krytinu z přírodní štípané břidlice, formátovaná pro t.zv.české krytí, dovoz Španělsko, tl.4-5mm, celkem 23 m2,24 ks/m2 jen jako celek,vlastní odvoz.
střešní krytina - břidlice
Podobné inzeráty
Geberit Sigma21 -  přírodní kámen/břidlice
Prodám nové, nepoužité ovládací tlačítko Sigma21 k ovládání splachování u splachovacích nádržek Geberit. Materiál tlakový zinkový odlitek/břidlice. Deska: břidlice Mustang. Ovládací tlačítka: hliník kartáčovaný s vrstvou easy-to-clean. Cena 4490 KČ + dobírka Případné dotazy na email.
branka, konstrukce, helma, a vic
Zahradní branka, 100x125 cm, zelená ral, zamek na oko, použitá cca 3 roky, základní sloupek prodlouzen nerez trubkou cena 1900,- Kč střešní krytina Eureco, plastové šablony plocha cca 34 metrů čtverečních, použito jako obklad stěny, některé šablony originální, některé provrtany na více místech , i krajové šablony cena 8000 Kč dřevěný rám s mříží rozměr 79 výška x 56 cm šířka cena 500,- Kč kovová svařená konstrukce rozměrů 96x137x64 cm např.pro výběh zvěře cena 500,- Kč přenosná svítilna, baterka s magnetem, svítí a bliká, na dvě tužkové baterie, vhodná při poruše auta, cena 450,- Kč. stavební helma cena 350,- Kč pracovní ochranné profi brýle, zánovní cena 500,- Kč staré nářadí na zahradu - kosa, spodek kosy, 4x spodek krumpáče, dvoje vidle, spodky motyk, hrábě raději prodej vcelku cena 1200,- Kč závěsný žebřík dřevěný cena 500,- Kč držáky plastové na kabely do lišty nebo na navrtání na stěnu více kusů, cenaza všechny 400,- Kč střešní krytina břidlice, přírodní viz. foto cena 3000,- Kč prosím pište na email martinxxl@, mohu předat na trase Tachov Praha po D5
Krytiny z přírodní břidlice
Nabízíme k dispozici stoprocentní ekologickou krytinu, přírodní břidlici (původem ČR) a to střešní šablony z břidlice. Celkem 17 550 kusů. Z celkového počtu kusů je 8 400 kusů s připravenými vrty pro uchycení a 9 150 kusů bez připravených vrtů. V případě vašeho zájmu nás můžete kontaktovat prostřednictvím SMS zprávy, telefonu nebo e-mailem a sdělíme vám další informace, které by vás zajímali a také vám sdělíme cenu, na které je možné se domluvit.
Břidlicové prkénko na krájení sýra k fondue 2 ks
Prodej dvou kusů nových a nepoužitých prkének, která jsou vyrobena z břidlice, ta je pachově i chuťově neutrálním materiálem. Pro dostatečnou stabilitu je opatřeno protiskluzovými nožičkami a lze ho mýt v myčce nádobí. Prkénko pro servírování sýra a dalších delikates břidlice Lze popsat klasickou křídou, síla cca 8 mm, protiskluzové nožky Pachově a chuťově neutrální materiál Vhodné do chladničky Snadná údržba, lze mýt v myčce nádobí.
Břidlice
Prodám cca 50m2 břidlice o tloušťce 3-5cm. Cena 300Kč/m2. Mobil .
Kámen Břidlice
Prodám kámen Břidlice.