inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní krytina Bramac Tegalit Star Granit metallic

Kategorie: Stavební materiál

Nabízím k prodeji střešní tašky Bramac Tegalit Star Granit metallic 1/1 - 40ks. Tašky jsou úplně nové-přebytek že stavby. Cena 50Kč/ks. Pouze osobní odběr v Horažďovicích.
Střešní krytina Bramac Tegalit Star Granit metallic
Podobné inzeráty
Střešní tašky Bramac Tegalit Star GM, sada bezp. háku
Dobrý den, prodám střešní tašky Bramac Tegalit Star Granit Metal, nejlepší povrchová úprava od Bramac, k dispozici 150 ks, cena 35 Kč/ks. Běžná cena např. Dále nabízím sadu střešního háku včetně tašky za 1000 Kč. V případě zájmu prosím piště SMS nebo e-mail, telefon nemůžu vždy zvednout.
Nové tašky BRAMAC Tegalit Star  GRANIT METALIC
prodam Nové zabalené tašky BRAMAC Tegalit Star GRANIT METALIC cena 35/ks
Stavební materiál ze starého domu
Dobrý den, nabízím ZDARMA veškerý materiál (staré pálené cihly, střešní krytina, betonové stropní panely, dřevěné krovy a trámy, …) ZA ROZEBRÁNÍ A ODVOZ starého domu s dílnou a 2-patrovým skladištěm. Konkretizace jednotlivých staveb: 1) Řadový přízemní RD se sedlovou střechou - zastavěná plocha: cca. 130 m2 - 3+1 + příslušenství + veranda + kvelbený sklep - v obytných pokojích parkety - zdivo: smíšené - stropy: dřevěné s kotovicemi - krovy: kovové svařované ze 70. let - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková Kohn&Syn, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 2) Dílna ve dvoře - přízemní se sedlovou střechou - navazuje na RD - zastavěná plocha: cca. 85 m2 - zdivo: převážně kotovice - stropy: traverzy a betonové panely – z rekonstrukce v cca. 60. letech - okna: 2 velkoplošná dřevěná okna vhodná k renovaci - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 3) Přístřešek ve dvoře - v podstatě jenom střecha na 4 pilířích - zastavěná plocha: cca. 20 m2 - zdivo: pálené cihly - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 4) Skladiště – 2-podlažní – přízemí+patro+půda se sedlovou střechou - přístupné z ulice z druhé strany pozemku - zastavěná plocha: cca. 100 m2 - zdivo: pálené cihly, místy doplněné kotovicí - stropy: v obou patrech dřevěné trámy a dřevěné stropy (desky) - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice - pozn.: uvnitř skladiště je vestavěná garáž z porothermu Kromě výše uvedeného je dvůr nově vydlážděný použitou betonovou dlažbou 40x40 cm z 80. let (asi 25 m2) a konstrukce verandy a přístřešků na dvoře u dílny jsou kovové. Termín demolice by měl být cca. březen-duben 2022. Prohlídka domu možná. V případě dotazů mě kontaktujte.
Taška střešní BRAMAC Tegalit Star ebenově černá
Prodám cca 240ks nové, originál zabalené základní střešní tašky BRAMAC Tegalit Star ebenově černá. 35kč za kus.
Bramac Tegalit Star Ebenově černá (různé)
rodám různé zbytky střešní krytiny. Prodej možný po kusech. Výrobce: Bramac Typ: Tegalit Star Odstín: Ebenově černá A= Hřebenáč počet: 11ks cena: 130Kč/ks B= Hřebenáč hromosvodový s jednou příchytkou počet: 1ks cena: 380Kč/ks C= půlená krajní pravá počet: 4ks cena: 230Kč/ks D=krajní levá počet: 3ks cena: 230Kč/ks
Střešní krytina Bramac tegalit
Prodám kompletní novou střešní krytinu Bramac tegalit černá cca 230 m2 včetně krajovek hrebenáčû a větracích tašek větrací pás hřebene je na sedlovou střechu rozměr základové desky je 8*11m nová zabalená na paletách pořizovací cena 180 tis.Soupis na fotce.