inzerce, prodej, prodám, bazar

Střešní hliníkové tyče Peugeot

Kategorie: Příslušenství

Sada dvou příčných střešních tyčí z eloxovaného hliníku s drážkou ve tvaru T pro usnadnění montáže příslušenství pro model Peugeot 508 sedan (2010 - 2018). Připevňují se do kotevních míst na střeše.
Střešní hliníkové tyče Peugeot
Podobné inzeráty
Aerodynamický střešní nosič Aguri Prestige II
Dobrý den, prodám použité střešní příčníky Aguri Prestige II (P4) využívané na Škodě Superb III Combi. Nosiče jsou vyrobeny v moderním hliníkovém profilu, který zajišťuje nízkou hmotnost a maximální pevnost materiálu. Výška 23 mm a šířka 65 mm garantují nízký profil s pěkným tvarem, avšak nelimitují používání většiny nosičů s "U" uchycením kolem nosiče. Aerodynamický tvar zajišťuje nízkou hlučnost, pěkný design a univerzální použití s běžným příslušenstvím upevňovaným na střešní nosiče. Specifikace: - Elegantní střešní nosič bez přesahu v moderním designu - Upevňovací části mají speciální povrchovou úpravu, která zabraňuje tvorbě škrábanců - Nízký profil tyče bez přesahu přes patky - Tyče jsou vybaveny T-drážkou pro upnutí příslušenství - Jednoduchá a bezpečná montáž, bez nutnosti přídavného příslušenství a nářadí - Uzamykatelné obě strany každé tyče - Rozsah regulace 950 / 1000 mm
střešní nosiče THULE WINGBAR 969 127cm + patky 757
Střešní nosiče Thule WingBar 969 127cm + patky 757 Super stav, minimálně použité, 2x klíč. Patky Thule Rapid Railing 757 a jsou nejprodávanějším typem pro klasické podélné nosiče. Určené pro průměry hagusů 22-55 mm, jsou tak vhodné pro většinu provedení těchto podélníků. Montáž patek Thule 757 se provádí vysunutím a otáčením zamykatelné koncovky na těle patky. Nosnost patek je až 100 kg nebo dle povoleného zatížení střechy konkrétního vozidla. Součástí balení patek jsou 4 zámky ovládané jedním klíčem. Nová generace tyčí Thule WingBar nabízí proti oválným alu tyčím o 90% nižší hlučnost a o 55% nižší odpor vzduchu. Na vrchu tyče je umístěna "T" drážka pro rychlou montáž příslušenství, zakrytá WindDiffuserem - strukturovanou gumou, která narušuje proudění vzduchu, což snižuje hluk i spotřebu. Difuzér také pomáhá zabránit bočnímu posunu nákladu. Drážka ve spodu tyče pro patky SmartSlide má posuvnou krytku, která redukuje hluk a její součástí je stupnice. Odpadá tak měření vzdálenosti - patka se nastaví na značku stupnice. Nová je také koncovka tyče WingPlug, která se jednoduše odklopí do strany pro snadný přístup do T-drážky. Výhodou také je, že lze využít celou délku tyče bez omezení patkami. Určeno pro téměř všechny typy hagusů, mnoha značek a modelů viz. foto.
střešní tyče
Střešní tyče a nosiče kol (2ks), nové, značky HAKR na Volkswagen Passat sedan od r.v. 1998. Vhodné i pro nosič lyží nebo střešního boxu. Původní cena 6.200,-Kč. Nyní 3.500 Kč nebo i jednotlivě – 2ks střešní tyče 3.000,-Kč, 2ks nosič kol 800,- Kč.
Bottari Příčník ALUMINIUM BARS stříbrný 1200mm
Nikdy nepoužité nosné tyče střešního nosiče. Podrobné info + stav je vidět na fotkách. Příčník ALUMINIUM BARS stříbrný 1200mm univerzální provedení se zámkem hliníkové tyče s chromovými plastovými patkami šířka 120 cm nosnost 50 kg průřez nosné hliníkové tyče 3,5 x 2,5cm Při platbě předem je doprava po celé ČR ZDARMA.
příčníky thule wingbar black 577+7111B
Střešní nosiče / příčníky na podélníky THULE 775. Nosiče jsou uzamykatelné. Hliníkové ALU tyče WingBar Black vynikají nízkou hmotností a vysokou pevností. Šířka tyče 108cm Inovativní řešení uchycení pomocí pogumovaných ocelových pásků. Výhodou je velká variabilita - pasují jak na úzké, tak na velice široké podélníky (rozměr podélníků 22-68mm). ALU tyče WingBar Black disponují T-drážkou pro rychlé upnutí příslušenství - T-drážka je kompatibilní se všemi evropskými výrobci příslušenství jako je THULE, Atera, Neumann, Hakr, Piccola-M... Jednoduchá montáž bez použití nářadí. Sada obsahuje: 4 ks patky 775 se zámky, 2 ks alu tyčí WingBar Black o konkrétní délce dle typu vozu a roku výroby. Schváleno zkouškou City Crash!
Kit Thule 1586 - Peugeot 206 98-08
Prodám Thule Kit 1586 do patek Thule 754 a 750, pasuje na: PEUGEOT 206, 3-dr Hatchback 98-08 PEUGEOT 206, 5-dr Hatchback 98-08 PEUGEOT 206+, 3-dr Hatchback 09-12 PEUGEOT 206+, 5-dr Hatchback 09-12 Možno prodat kompletní střešní nosič - Super stav, minimálně použité. Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jestli bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.