inzerce, prodej, prodám, bazar

STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 190 CM - ZELENÝ / PÍSKOVÝ

Kategorie: Příslušenství

Rozložený: 193x240x126 cm
Složený: 195x125x29 cm
Spací prostor: 190x240 cm
Váha netto/brutto: 60/65 kg

Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí.
Stan je bez předsíně.
Popis výrobku:
„Krátká“ verze - vstup do stanu je o něco méně zastřešený než v dlouhé verzi.
Podlaha je vyrobena z hliníku, vyplněna izolační pěnou, uvnitř hliníková „voština“ natřená bílou strukturou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Na podlaze pohodlná matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítí proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí proti hmyzu) a 2 velké otevírací světlíky také se sítí! Na oknech je všitý flyš všit profesionální fólií. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem).
Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu, rozložení je velmi jednoduché - plně rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do rolet - několik sekund (kontrolováno v dešti).
Sada obsahuje tašku na boty, spodní část ve formě síťoviny umožňuje suché mokré boty.

Materiál:
- stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (většina prodejců je materiál tenčí 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a úniku v dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná sítí proti hmyzu a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích necháváme pouze sítě. Poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí.
- flysheet - voděodolný 420D Oxford polyester. Přídavný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie.
- černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 1000 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání.
Sada obsahuje teleskopický žebřík o délce 2,3 ma LED osvětlení napájené z USB.
Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo zábradlí a struny připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla.
STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 190 CM - ZELENÝ / PÍSKOVÝ
Podobné inzeráty
Střešní stan / autostan – Mekik Motors (military)
Dobrý den, prodám nový kompaktní střešní stan OTAK360 od společnosti MEKIK MOTORS. Tento model stanu je vybavený dvěma přídavnými okny s moskytiérou. Díky tomu se jedná o skvělý universální stan. Stan obsahuje příslušenství (matrace, hliníkový teleskopický žebřík, kapsář, napínaní tyčky předsíní) - skořepina – sklolaminát (fiberglass) - materiál látky: ripstop - hmotnost celkem – 75kg Rozměry: - otevřený 196x136x105 - zavřený 196x136x34 Střešní stan je nový. Cena 45 555 vč. DPH ------ Autostan, střešní stan, stan na střechu auta, mekik motors, sirius, Autostan MH 500 F&B, Autostan Decathlon
Střešní stan / autostan – Mekik Motors (žlutý)
Dobrý den, prodám kompaktní střešní stan OTAK360 od společnosti MEKIK MOTORS. Tento model stanu je vybavený dvěma přídavnými okny s moskytiérou. Díky tomu se jedná o skvělý universální stan. Stan obsahuje příslušenství (matrace, hliníkový teleskopický žebřík, kapsář, napínaní tyčky předsíní) - skořepina – sklolaminát (fiberglass) - materiál látky: ripstop - hmotnost celkem – 75kg Rozměry: - otevřený 196x136x105 - zavřený 196x136x34 Střešní stan je nový. Cena 45 555 vč. DPH ------ Autostan, střešní stan, stan na střechu auta, mekik motors, sirius, Autostan MH 500 F&B, Autostan Decathlon
STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 160 CM - ZELENÝ / PÍSKOVÝ
Rozměry: Rozložený: 63x240x126 cm Složený: 165x125x29 cm Spací prostor: 160x240 cm Váha netto/brutto: 47/50 kg Na fotografiích je vyobrazen stan v zelené barvě! Fotografie zobrazují produkt z roku 2020. V roce 2021 je bílá podlaha a stříbrný žebřík. Střešní stan nejvyšší kvality na míru pro Escape. Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí. Stan je bez předsíně. Popis výrobku: „Krátká“ verze - vstup do stanu je o něco méně zastřešený než v dlouhé verzi. Podlaha je vyrobena z hliníku, vyplněna izolační pěnou, uvnitř hliníková „voština“ natřená bílou strukturou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Na podlaze pohodlná matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítí proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí proti hmyzu) a 2 velké otevírací světlíky také se sítí! Na oknech je všitý flyš všit profesionální fólií. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem). Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu, rozložení je velmi jednoduché - plně rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do rolet - několik sekund (kontrolováno v dešti). Sada obsahuje tašku na boty, spodní část ve formě síťoviny umožňuje suché mokré boty. Materiál: - stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (většina prodejců je materiál tenčí 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a úniku v dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná sítí proti hmyzu a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích necháváme pouze sítě. Poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí. - flysheet - voděodolný 420D Oxford polyester. Přídavný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie. - černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 1000 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání. Sada obsahuje teleskopický žebřík o délce 2,3 ma LED osvětlení napájené z USB. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo zábradlí a struny připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla.
STŘEŠNÍ AUTOSTAN ALASKA 140 CM - ZELENÝ NEBO PÍSKOVÝ
Rozměry: rozměry v rozloženém stavu: 240 x 143 x 126 cm rozměry po složení: 145x125x29 cm rozměry místa na spaní: 140x240 cm Čistá / hrubá hmotnost: 46/49 kg Na fotografiích je vyobrazen stan v zelené barvě! Fotografie zobrazují produkt z roku 2020. V roce 2021 je bílá podlaha a stříbrný žebřík. Střešní stan nejvyšší kvality na míru pro Escape. Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí. Stan je bez předsíně. Popis výrobku: „Krátká“ verze - vstup do stanu je o něco méně zastřešený než v dlouhé verzi. Podlaha je vyrobena z hliníku, vyplněna izolační pěnou, uvnitř hliníková „voština“ natřená bílou strukturou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Na podlaze pohodlná matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítí proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí proti hmyzu) a 2 velké otevírací světlíky také se sítí! Na oknech je všitý flyš všit profesionální fólií. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem). Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu, rozložení je velmi jednoduché - plně rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do rolet - několik sekund (kontrolováno v dešti). Sada obsahuje tašku na boty, spodní část ve formě síťoviny umožňuje suché mokré boty. Materiál: - stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (většina prodejců je materiál tenčí 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a úniku v dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná sítí proti hmyzu a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích necháváme pouze sítě. Poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí. - flysheet - voděodolný 420D Oxford polyester. Přídavný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie. - černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 1000 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání. Sada obsahuje teleskopický žebřík o délce 2,3 ma LED osvětlení napájené z USB. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo zábradlí a struny připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla.
Střešní autostan
Dobrý den, prodám střešní autostan ALASKA 140 CM LONG. Pořízen 7/2022 (fa kvůli záruce samozřejmě dám). Spací rozměr 140x240. Stav nového. Dohromady jsem v něm spal do 10ti nocí. Jsem ochoten se i někam přiblížit v rámci severu čech, pomůžu přendat, vše vysvětlím. Pohodlné spaní. Uvnitř LED páska na USB. Na prodej nespěchám. PC 25 951 ,- V případě dotazů mě klidně bombardujte :-) Platí do smazání. Úplné informace o stanu na K uvedené ceně na jejich stránkách je třeba si ještě připočítat jednu položku: Přepravné nadrozměr TOPTRANS 1 200,- + dph (ale to byla loňská cena) - a to už je čtyřka domů :) / určitě nutno vidět a pochopit kdo s tím nemá zkušenosti
STŘEŠNÍ SKOŘEPINOVÝ AUTOSTAN VARIO 160 CM - PÍSKOVÝ / ZELENÝ
Rozměry: RozloženÝ: 160x205x120 cm Složený: 160x119x28 cm Místo pro spaní: 160x205 cm Váha netto/brutto: 68/78 kg Popis výrobku: Podlaha je vyrobena z hliníku vyplněného izolační pěnou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Horní vnitřní vrstva ve tvaru plástve pohlcuje veškerou vlhkost. Na podlaze je 6 cm silná matrace s odnímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti komárům, vnější žaluzie připevněné k bodci a zevnitř těsné těsnění. Vstupní otvory s moskytiérami a pevné uzavření. Nastavitelná ventilace (s moskytiérou) a 2 velké střešní okna s moskytiérou v horní části stanu! Stan je zcela zabezpečen proti nežádoucím hostům (komáři, hmyz). Stan má samozřejmě nepromokavý povlak. Materiál: - stěny impregnované bavlny nejvyšší kvality (plátno) o hmotnosti 280 g / metr (u většiny prodejců je materiál tenčí 260 g) vyztužené mřížkou (ripstop) spojenou s polyesterem. To zajišťuje odolnost proti vodě a vynikající prodyšnost. Stěnové švy jsou slepeny, což zabraňuje natažení a prosakování materiálu během deště. 4 hlavní otvory (2 vchody a 2 okna) a 2 střešní okna chráněná moskytiérami a roletami zevnitř i zvenku umožňují dokonale regulovat teplotu uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, na teplejších otevíráme pouze sítě proti komárům. Dává pocit chladu i ve velmi horkém čase. - flysheet - nepromokavý polyester 420 D. Další rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič nebo lišty, stejně jako struny připojené k zemi. V závislosti na typu střešního nosiče mohou být stany umístěny podél stanu nebo přes něj. Stan lze otevřít do strany nebo zezadu vozidla. Možnost koupit s předsíní - cena komplet: 58685,-