inzerce, prodej, prodám, bazar

středové krytky Dacia 57mm stříbrné Duster Logan

Kategorie: Příslušenství

středové krytky Dacia 57mm stříbrné Duster Logan
Podobné inzeráty
Nerezové kryty klik Dacia Duster 2, Logan 2 nové
Prodám sadu nových nerezových krytek na kliky, v sadě 4 ks krytek. Vše nové, super kvalita, nerez. Odběr v Praze nebo můžu zaslat. Pasuje na Dacii Duster 2, Logan 2, Stepway 2, Sandero 2.
originální přední rám chrom Duster II
Prodám nepoužitý originální přední chromový rám reference 8201698632 PC 6269,-Kč použitelnost Dacia Duster II. Technické údaje: Spodní vodorovná základna z nerezové oceli. Průměr 6 cm. Kompatibilní s Duster II. Nekompatibilní s předním ochranným rámem. Stylový prvek vašeho nového vozu Duster, který chrání před běžnými nárazy. Dopřejte svému vozu jednoznačně vyjádřit svůj jasný a jedinečný charakter!
Textilní koberce Dacia Duster 2
Dobrý den, prodám tyto textilní koberce na vozidlo Dacia Duster 2. Jsou nové, nepoužité. Jsou zabalené v originálním obalu. Preferuji osobní odběr. cena za celou sadu Duster 4x2 a 4x4.
Autopotahy Dacia Duster
Prodám chvíli používané originál autopotahy Duster lux do auta Dacia Duster. Cena 4250,- a pošta.
parkovací kamera Dacia Duster 2
Prodám originální příslušenství Dacia. jedná se o sadu přední parkovací kamery pro Dacia Duster 2. Je to kompletní balení se vším potřebným. Včetně dokumentace. Číslo dílu: 8201701592 Cena 3500kč
Porsche středové krytky 4ks (pokličky)76mm 8.barev
Nabízím nové,nepoužité středové krytky kol (pokličky)pro vozy Porsche.75mm/76mm (Panamera,Cayenne,911,Cayman,Boxster...). Stříbrno-barevné logo Černo-barevné logo Černo-stříbrné logo Stříbrno-černé logo Šedo-barevné logo Šedé-stříbrné logo Chrom-barevné logo Chrom-černé logo Vnější průměr 76mm. Uvedena cena za sadu 4 kusů. Všechny nabízené barevné varianty skladem. Preferuji osobní předání případně na dobírku. Kontaktujte mě prosím telefonem,SMS nebo emailem