inzerce, prodej, prodám, bazar

Streamlight TLR 6

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám svítilnu s laserem Streamlight TLR- 6 pro Glock 43xrail. Dále pouzdra RH Holsters-TAC+IWB s možností nošení i na opasku,dále opaskové pouzdro RH OWB, pro praváka. Možnost osobního předání Praha, Benešov, jinak pošta. Prodej pouze jako komplet.
Streamlight TLR 6
Podobné inzeráty
Pistolová svítilna Streamlight TLR-8 A | red
Malá a výkonná svítilna s červeným laserem TLR-8 pasuje na celou škálu zbraní. Vhodná především pro pistole typu Compact ale i Fullsize. Nízkoprofilový design zabraňuje možnosti zachycení při manipulaci. Speciální pojistka znemožní náhodné nechtěné aktivaci a šetří baterie. Svítilna je zkonstruována z odolné slitiny leteckého hliníku, voděodolné dle normy IPX7 po dobu 30 minut do 1 metru ponoru. Díky precizní optice vytváří úzký paprsek světla s optimálním periferním osvětlením. Napájena je jednou CR123A baterií a vydrží v provozu až 1,5 hodiny. Díky speciálnímu mechanismu pro uchycení na lištu lze jednoduše připojit nebo odpojit bez nutnosti používat jakékoliv nářadí nebo nebo manipulovat s rukama před hlavní. Specifikace: Bílá LED a červený laser 500 lumenů, 131 m dosvit, 1,5 hodiny výdrž, 4300 cd Optika vytvářející ostrý kužel s optimálním periferním světlem Červený laser o výkonu 510 - 530 nm Nízkoprofilový spínač pro praváky i leváky Napájeno 1x CR123A, součást balení Bezpečnostní pojistka brání náhodnému zapnutí, šetří baterii Rychloupínací systém montáže na lištu, bez nutnosti použít jakékoliv nářadí Bezpečně sedí na širokou škálu zbraní Odolná konstrukce z leteckého hliníku Stroboskop Vodotěsné dle IPX7, do 1 metru po dobu 30 minut Sestrojeno v USA Délka: 5,46 cm Váha: 68,1g Provozní teplota: -40°C až +50°C Stáří 3 roky, bez vad. Měl jsem jí na P10 SC.
KYDEX POUZDRA NA ZBRANE
Ponukam na prodej kvalitni kydexova pouzdra podle osobitnich požadavek zakaznika. V ponuke všechny modely na zbrane a zasobniky Glock , CZ, HK, Walther, Beretta, Sig Sauer atd.. Vnejsi, vnitrni, sluzobni a stehenni pouzdra za bezkonkurencni ceny. Taky so svitilnami Streamlight, Olight, Inforce.. v ponuke ruzny barvy. Doruceni na dobirku DPD nebo DHL. Ceny se liší od modelu, vic info emailem nebo telefonicky. Dodaci doba cca 1 tyden, na modely Glock 17, Glock 19, Glock 43, Glock 43X, CZ P10C, CZ P10F, atd mame pouzdra skladem a odesilame ihned. Pro objednani nas prosim kontaktujte emailem.
KYDEXOVA POUZDRA
Ponukam na prodej kvalitni kydexova pouzdra podle osobitnich požadavek zakaznika. V ponuke všechny modely na zbrane a zasobniky Glock, CZ, HK, Walther, Beretta, Sig Sauer atd.. Vnejsi, vnitrni, sluzobni a stehenni pouzdra za bezkonkurencni ceny. Taky so svitilnami Streamlight, Olight, Inforce.. v ponuke ruzny barvy. Doruceni na dobirku DPD nebo DHL. Ceny se liší od modelu, vic info emailem nebo telefonicky. Dodaci doba do tydne.