inzerce, prodej, prodám, bazar

Strategický marketing. Teorie pro praxi

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu Strategický marketing. Teorie pro praxi.Alena Hanzelková, Miloslav Keřkovský.
Strategický marketing. Teorie pro praxi
Podobné inzeráty
Ekonomie pro strategické řízení. Teorie pro praxi.
Prodám knihu. Ekonomie pro strategické řízení. Teorie pro praxi. Miloslav Keřkovský. Osobní Předání na Praze 8 v OC Krakov.
Strategické řízení firemních informací. Teorie pro praxi.
Strategické řízení firemních informací. Teorie pro praxi. Keřkovský-Drdla.
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.
Prodám balík fungujících eshopů
Dobrý den, prodáváme balík fungujících eshopů. Kompletně měníte portfolio zájmu a proto jsme se rozhodli prodat 5 fungujících eshopů. Z toho 4 eshopy fungují formou droppsihipping eshopů. To znamená, že zajišťujete pouze propagaci výrobků a ostatní řeší dodavatel. Poslední 5tý eshop, je už plnohodnotný eshop, kde řešíte propagaci, poptávky zákazníků, objednávky, logistiku, fakturaci. Eshopy prodáváme s 50% slevou. Jedná se o tyto eshopy: - dropshipping, start 2016, řešíte pouze marketing, vše ostatní je zajištěno dodavatelem, běží na vlastní platformě. Marže mezi 8 až 30%, náklady pro roční provoz server na wedosu a cena za domény 2x 176 Kč s DPH. Obrat přes 1 700 000 czk Zisk přes 180 000 czk - dropshipping, start 2013, řešíte pouze marketing, vše ostatní je zajištěno dodavatelem, běží na vlastní platformě. Marže mezi 8 až 30 %, náklady pro roční provoz server na wedosu a cena za domény 2x 176 Kč s DPH. Obrat přes 30 500 000 czk Zisk přes 3 000 000czk - dropshipping, start 2013, zde se ručně nahazují objednávky na webu u dodavatele, vše ostatní je řešeno dodavatelem, běží na vlastní platformě. Marže okolo 30%. Roční provoz v nákladech za server na wedosu a cena za domény 2x 176 Kč s DPH. Obrat přes 3 000 000 czk Zisk přes 600 000 czk - eshop je plně v naší režii, start 2011, obdržíme objednávku od zákazníka a kompletně ji vyřídíme - zabalit zásilku, odeslat, vyfakturovat. Marže mezi 20 - 40%, náklady na roční provoz cca 3500 Kč s DPH. Obrat přes 6 400 000 czk Zisk přes 1 800 000 czk - dropshipping, start 2015, řešíte pouze marketing, vše ostatní je zajištěno dodavatelem, běží na univerzální platformě vytvořený dodavatelem. Marže okolo 25%, platí se 1x ročně za správu domény a webhostingu cca 3500 Kč s DPH. Obrat přes 2 600 000 czk Zisk přes 500 000 czk Celkem tedy obrat přes 44 000 000 czk Celkem zisk přes 6 000 000 czk Jsme plátci DPH. Součástí prodeje je i zaškolení, kontakt na programátora a odpověď na jakýkoliv dotaz. Dále součástí prodeje jsou všechny domény K tomu všechny administrativní přístupy spolu s emaily. Pro bližší informace piště. Možnost prodat eshopy samostatně. Při rychlém jednání další VELKÁ SLEVA.
knihy, marketing, logistika, HR
Ceny dohodou Jak se úspěšně prosadit Problémové rozhovory v zaměstnání Prezentace Šéf pod kontrolou Vedení lidí v praxi Jak úspěšně hledat a získat zaměstnání Internetový marketing Strategické řízení značky Logistiky, procesy s jejich řízení Marketingová komunikace Reklama, propagace a marketingová komunikace Zobrazit míň
Mobilní reklama 2x Billboard
Nabízíme mobilní reklamu – všechny formy spolupráce - pojízdný billboard s TP, SPZ a platnou STK, který splňuje všechny podmínky silničního provozu. Vlek je legálně homologován včetně dvou europloch. Reklamní plocha je velikosti klasického velkého billboardu EUROFORMÁT 5,1 x 2,4m z obou stran vleku. Vlek má také přípravu pro případné osvětlení či repro. Billboard lze postavit i na místa, kde není možnost klasického billboardu či reklamy. Není nutno stavební povolení, jelikož jde o přívěsný vozík. Lze se také dohodnout na jízdy s billboardem ve vybrané časy po různých lokalitách. Tím lze docílit nejúčinnějšího oslovení potencionálních zákazníků či klientů. Grafiku a tisk můžete dodat vlastní, nebo po dohodě lze kompletně zajistit. V případě dlouhodobějšího pronájmu sleva. Konkrétní ceny dle vybrané varianty dohodou. Vyhledávání – billboard pojízdná reklama promotion promo pojízdný vlek pojízdná uvítací reklama billboard reklamní plocha otevření nové prodejny nová pobočka prodejna promoakce v ulicích promotion akce, roadshow, event marketing, sales promo, pronájem reklamní přívěs, billboard přívěs, reklamní auto, reklamní vůz, konkávní vůz, konkávní auta, auto billboard, mobilní reklama, roadshow, pronájem billboardu, pronájem přívěsu s billboardem, street marketing, mobilní reklama plocha pro reklamu, podpora prodeje, slevové akce, roadshow, politické kampaně, roadshow, mobilní reklama, krátkodobý či dlouhodobý pronájem pro umístění na plochy, kam není možné umístit klasický billboard, pojízdný euroformát reklamní vozík reklamní auto každou chvíli na jiném místě. Lze použít pro mobilní nebo statickou reklamu.