inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolní lampy s vazou

Kategorie: Doplňky

Prodám dvě stolní lampy s vazou,velmi zachovalé,funkční.
Stolní lampy s vazou
Podobné inzeráty
Antik  stolní lampy
Prodám dvě stolní lampy velmi dobrý stav,vše funkční.
Set 2 ks stolnich lamp
Prodam set 2 ks stolnich lamp. Kovova konstrukce lampy je zlate barvy, sklenene stinitko je barvy bile s motylymi motivy. Lampy jsou nepouzite, v perfektnim stavu a plne funkcni. Cena za set bez nakladu na dopravu, postovne a balne je 630,- Kc. K dispozici je pouze cely set. Vzhledem k rozmerum, hmotnosti a krehkosti je mozny pouze osobni odber, pri kterem je mozne si lampy prohlednout. Popripade mozne dorucit za poplatek osobne na trase Plzen - Praha.
LAMPA LUXUSNÍ STŘÍBRNO-ČERNÁ-NÁDHERNÁ-KOV+SKLO+TEXTIL
- prodám tuto luxusní originální větší lampu ve stříbrno-černém elegantním stylovém provedení, kov-chrom-podstavec+noha lampy - jakoby "kameny"-sklo-lemovány chromem-kovem- stínítko - originální luxusní textil, velmi krásná. Celková výška lampy je 63cm , průměr spodní části stínítka je 32cm, průměr vrchní části stínítka je 29cm, průměr podstavce lampy je 16cm. Bytelná, stabilní, kvalitní, původní cena: 2790 Kč--zakoupena v luxusních stylových bytových doplňcích. Poštovné dle ceníku ČP. Koukněte i na mé ostatní nabídky, třeba vás ještě něco zaujme... KONTAKT: famfrla@
Stolní lampa skleněná, 3 ramenná
Krásná tříramenná stolní lampa plně funkční. Broušené sklo. Lampa se dá upravit i bez závěsů. Výška lampy je 45 cm. Předání v Praze, osobní odvoz.
Stolní lampa z broušeného skla
Stolní lampa z broušeného skla plně funkční, pěkné provedení. Podstavec - kov. Výška lampy 38,5 cm. Předání v Praze, vlastní odvoz.
Nádherná NOVÁ dřevěná váza
Naprosto nová nepoužitá váza. Dřevěná váza je vyrobena ze dřeva Paulownia, rychle rostoucího a obnovitelného materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Ve srovnání s vázou vyrobenou z jiných materiálů je dřevěná váza nerozbitná, lehká, odolná a originální. Perfektní dřevěná dekorace pro kancelář nebo domácí výzdobu, večírky, plánování svateb a další zvláštní příležitosti. Samotná dřevěná váza je důležitým prvkem dekorace, ale lze ji také dát dohromady se sušenými květinami nebo sušenou trávou. Kombinací moderních a tradičních řezbářských technik a úžasné inspirace našich umělců je dřevěná váza o rozměrech 15 x 21 cm úžasným prvkem dekoru, který se také může proměnit v krásný a promyšlený dárek pro vaši rodinu a přátele