inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolní lampička zelená Kovos Teplice

Kategorie: Ostatní

Výška 40cm, lze snížit. Stavebnicové svítidlo dz 9/11 Kovos Teplice
Stolní lampička zelená Kovos Teplice
Podobné inzeráty
Leštička fotografií Kovos Teplice
Prodám leštičku fotografií Kovos Teplice. Typ: 24 200 W, 220 V
Leštička na fotografie Kovos Teplice
Leštička fotografií Kovos Teplice typ 24,viz foto. Osobní předání Holešov a okolí, případně dle domluvy.
Leštička fotografií
Leštička fotografií KOVOS - TEPLICE typ 24A. 220V/200W. Přístroj je funkční i s přívodní šňůrou. Rozměry: délka 39, šířka 34, výška 12 centimetrů. Nabídka je bez válečku!
Leštička fotografii a další drobnosti  , literaratura a    ,
Prodám RETRO leštičku na fotografie , výrobce KOVOS TEPLICE , cena 300 Kč . Dále různé drobnosti a fotoliteraturu , případné informace zájemci zašlu .
STOLNÍ ELEKTRONICKÉ FOTBALKY ZVÝŠÍ NÁŠTĚVNOST VAŠICH PODNIKŮ
Stolní ELEKTRONICKÉ fotbalky od nás, vám zaručeně ZVÝŠÍ NÁVŠTĚVNOST vašich podniků. Naše ELEKTRONICKÉ stolní fotbalky do vašich barů, heren, restaurací a vináren zcela a ÚPLNĚ ZDARMA!!! IHNED přivezeme!!! Po celé MORAVĚ. VŠECHNY naše stolní fotbalky mají elektronické mincovníky na VŠECHNY drobné mince + bonusy HRY ZDARMA!!. Za pronájem vůbec NIC NEPLATÍTE. My vám vyplácíme každý měsíc podíl z tržby. Servis do 48hodin. Vy se nemusíte o nic starat. Naší předností před ostatními je, že vám stolní fotbalek dovezeme už do 48 hodin po objednávce. Volejte prosím co nejdříve. Tato nabídka PLATÍ STÁLE. Volejte NON-STOP i včetně víkendů!!
Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l
Nová Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Přišlo by vám vhod mít s sebou váš oblíbený horký čaj či kávu? Termoska na čaj Yato Gastro to přesně dokáže. Zvláštností je její dvojitá stěna vyplněná vakuem, tudíž váš nápoj zůstane delší dobu v požadované teplotě. Snášejte zimu bez ohledu na venkovní teplotu s termoskou Yato Gastro. Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Termoska Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l ... Rozhodující vlastnosti termosky Yato Stolní termoska s pumpou 5,0l Termoska Yato Gastro udrží stálé teploty nápoje Ke zhotovení byl použit materiál, konkrétně nerez a plast Termoska Yato Gastro nabízí objem 5000 ml Parametry a specifikace Barva Barva Nerez Vlastnosti Objem 5 000 ml Materiál nerez, plast Další vlastnosti Dvojitá stěna Typ Typ Termosky s pumpou Určení Na pití