inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolek pod televizi

Kategorie: Obývací stěny

Prodam stolek pod televizi. Osobni predani Liberec.
Stolek pod televizi
Podobné inzeráty
Stolek pod televizi BESTA s námořnicky modrými šuplíky
Prodám televizní stolek BESTA v barevné kombinaci dub sonoma X námořnicky modrá. Stolek má uprostřed dvě poličky, po bocích jsou dva velké šuplíky. Komoda je kupována v IKEA, dá se kdykoliv a jakkoliv přestavět dle potřeb. Stejně tak lze sundat nožičky a pověsit ji na zeď. Komoda má nahoře i praktický otvor s gumovým pouzdrem pro možnost protažení kabelů, např. od televize. Rozměry 180x42x39 cm. Stolek je starý rok a půl, bez poškození. Prodávám z důvodu stěhování a použití jiného stylu v novém domě. PC kolem 10 tisíc. + možno dokoupit lampy v totožné modré barvě a konferenční stolek LACK v barvě sonoma.
Sestava pod televizi
Skříňka pod televizi Prodám skříňku pod televizi rozm.200x170cm a prosklenou skříňku rozm. 80x104, bílý lesk, vše v perfektním stavu.
skříňka pod televizi
skříňka pod televizi - 26.9. - 17:41 Prodám starší skříňku pod televizi//odstín BUK// Rozměry:délka-90cm,šířka-53cm,výška-45,5cm cena 1000.-Kč
Stolek pod televizi
Prodam stolek pod televizi,velmi slusny stav nutny odvoz
Stolek pod televizi
Prodám stolek pod televizi. Vyroben na zakázku původní cena 3.000,- bohužel je tam menší vada a to viz fotka, trošku kolečko od svíčky. Na funkčnosti to nemá vliv, ani esteticky to nejde vidět. Preferuji osobní odběr.
Stolek pod televizi
Stolek pod televizi, 80x47cm.