inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolek na palubku Man TGX

Kategorie: Příslušenství

Prodam hlubokou polici s vyrezem pro modul senzoru na okne. Sedi na palubovkach Manu TGX s sirokou kabinou, krome nejnovejsiho modelu. Nejhlubsi verze police na ceskem trhu se neprodava. Idealni pro vetsi notebooky.
Stolek na palubku Man TGX
Podobné inzeráty
Autopotahy na míru MAN TGS - TGX SPARTA
Nabízím přesné autopotahy na míru české výroby pro MAN TGS - TGX 2012 - 2020 pro typ sedadla ISRI. Jedná se o sadu spolujezdec a řidič s logem SPARTA. Autopotahy jsou kvalitní odolné zcela nové a nepoužité. K potahům doklad o koupi. Možnost zaslání na adresu nebo odběr Ostrava, Brno, České Budějovice, Pardubice - Voleč.
Kožená podlaha Man TGX
Prodam komplet celou kozenou-prosivanou podlahu do Manu TGX mam rok 2020,automat,dva supliky. Je to zcela novy dal sem to do auta jestli to pasuje,a pak sem hned vyndal.Neposkozene.
iOttie držák telefonu
Nabízím k dispozici kombinaci dvou držáků mobilu, a to na palubku případně sklo (dvě uchycení, malé a velké). Ponechala jsem si akorát uchycení do ventilace, původně mi ale vyhovovalo na palubku, proto mám balení dvě :) Původní lepení jsem nahradila 3M gelovými páskami, ale lze i dokoupit originál samostatně. PC obou dohromady přes 1000 Kč.
Man chladnička
Man Kuhlbox 81.63910.6015 Waeco Germany Objem 35 l V roce 2021 byl v ledničce měněn kompresor Používáno v MAN TGL 8220 Volat v pracovní době od 07:00 do 15:30.
Nezávislé horkovzdusne topení eberspacher airtronic D4S, MAN
Nabízím k prodeji nové horkovzdušné nezávislé topení, Bufik, nové Eberspacher airtronic D4S, 4kw, 24volt. Nezávislé topení můžu dodat jen samotne topení (20000kc) a nebo sada (s kabeláží, naftovým čerpadlem, výfukové a nasávací trubice, digitální regulátor teploty,) 24 volt. Originál MAN. Výkon 4kW. Cena sady 30 000kč. Možnost napojit aj na 12 volt je nutné si zakoupit mnenič proudu z 12/24 20 Amper, Mám i menší Eberspacher Airtronic D2 24 volt, 2,2 kW, originál MAN. Nové!!! SADA 21000kc nebo jen agregát 15000kc. Malé, lehké, výkonné zařízení, jednoduchá montáž, nízká spotřeba, vhodné do lodi, člunu, jachty, houseboatu, mobilheimu, karavanu, mikrobusu, obytné buňky - auta, autobusu, spací nástavba - kabina, kamion - tir, bagr, nakladač, traktor, buldozer. Webasto - Eberspächer -Planar - Brano - Defa - Waeco, ihned topí, prodej v Čechách i na Slovensku. DáL OPRAVUJI teplovodné topení a horkovzdušné topení. Webasto a Eberspacher Podivejte se na moje dalsí nabídky!!! V případě zájmu nebo více informací volejte na číslo 778353
Nabízím nový skládací rozebiratelný stolek do auta
Prodám nový skládací stolek rozebiratelný stolek do auta nebo do karavanu. Vhodný k jakékoliv vestavbě k autu na kempink. Osobní předání v Brně. Cena je super Nabízím osobní předání v Brně nebo v okolí a nebo pošlu zasilkovnou na dobírku. Při rychlém jednání a osobním odběru se domluvíme na ceně.