inzerce, prodej, prodám, bazar

Stolecek se zidlickou

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodam stolecek se zidlickou ikea.
Stolecek se zidlickou
Podobné inzeráty
Dreveny stolecek se zidlickou
Prodam pekny dreveny stolecek se zidlickou vhodny od 1roku neobouchany pekny zachovaly
Dětský stoleček s židličkou
Prodám dětský stoleček se židličkou.
Prodám dětský stoleček se židličkou
Prodám dětský stoleček se šuplíkem a židličkou, krásná ruční práce. Stav nového.
Dětský dřevěný stoleček ve tvaru auta
Prodám dětský dřevěný stoleček ve tvaru auta se šuplíkem a se dvěma dřevěnými židlemi v zachovalém stavu. Stoleček i židle jsou velice stabilní, tloušťka desky je 5cm, nohy stolečku jsou kovové šroubovatelné. Rozměry stolečku [cm] 132 x 76 x 58 š/h/v. Rozměry šuplíku [cm] 41 x 40 x 10 š/h/v. Rozměry židle [cm] 34 x 35 x 63 š/h/v (výška sezení 34cm, šířka sezení 31cm. Stoleček si je možné po dohodě prohlédnout.
Sundvik IKEA set
Kupované 7.2.2023. Krásný dostatečně stabilní stoleček se židličkou. Lehce prosvítá kresba dřeva. Zdarma přidám transparentní bílou psací podložku. Stoleček je pouze složený s jedním škrábnutím při skládání v rohu desky.
Jídelní židlička Maxi Cosi
Po jednom dítěti, podsedák nepoužitý. Díky jídelní židličce MAXI-COSI Minla se dítě může zúčastnit rodinného stolování již od prvních dnů svého života. Rostoucí jídelní židlička MAXI-COSI Minla 6v1 Essential Jídelní židlička MAXI-COSI Minla je multifunkční 6v1 židličkou, kterou může vaše dítě používat od narození do 6 let. Multifunkční židličku využijete jako lehátko pro miminko, vysokou jídelní židličku s pultem i bez, židli ke stolu pro starší děti i jako podsedák na klasickou židli. Vyjímatelná pohodlná vložka pro novorozence je zárukou pohodlí pro miminka od narození. Židlička nabízí 9 nastavení výšky a je tak vhodná téměř ke každému stolu. Zadní opěrku můžete nastavit do 5 různých poloh od ležení po sezení. Variabilitu nastavení doplňují 4 varianty polohování nohou a 2 pozice podpěrky na nohy. Jídelní pult nabízí 4 různé možnosti použití a je možné jej zavěsit na zadní nohy židličky. Odnímatelný tác na jídelním pultu usnadňuje jeho údržbu po stolování. V bodech: multifunkční jídelní židlička 6v1 vhodná pro děti od narození do 6 let použitelná jako lehátko pro miminko, vysoká jídelní židlička s pultem i bez, židle ke stolu pro starší děti i jako podsedák na klasickou židli vhodná téměř ke každému stolu vyjímatelná pohodlná vložka pro novorozence 9 poloh nastavení výšky zadní opěrku lze nastavit do 5 různých poloh od ležení po sezení 4 varianty polohování nohou 2 pozice podpěrky na nohy 4 různé možnosti použití jídelního pultu jídelní pult lze zavěsit na zadní nohy židličky odnímatelný tác na jídelním pultu usnadňuje jeho údržbu po stolování dle věku dítěte je dítě v židličce připoutáno nastavitelným 5-bodovým nebo 3-bodovým bezpečnostním pásem kolečka na předních nohou usnadňují manipulaci s židličkou židličku lze složit do kompaktního plochého tvaru pro uložení snímatelný potah židličky je možné prát v pračce hmotnost: 10,8 kg rozměry (d x š): 95 x 56 cm Značka MAXI-COSI poskytuje na všechny své produkty doživotní záruku.