inzerce, prodej, prodám, bazar

Stokke Tripp Trapp Newborn set / Novorozenecká sada

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám nový, nevybalený newborn set k židličce Stokke Tripp Trapp v šedé barvě. V originální krabici. Ideálně osobní vyzvednutí v Praze.
Stokke Tripp Trapp Newborn set / Novorozenecká sada
Podobné inzeráty
STOKKE Tripp Trapp novorozenecká sada (Newborn Set) - NOVÉ
STOKKE Tripp Trapp novorozenecká sada (miminkovník) v šedé barvě. Měli jsme ho v setu se židličkou, ale nikdy jsme ho nepoužili. Je úplně nový, nerozbalený. Prodejní cena 2750 Kč. DOPRAVA (nadrozměrná zásilka): 1) Osobní předání v Brně (Vinohrady nebo Nový Lískovec) 2) PPL do Parcelshopu/Parcelboxu (platba předem 69,- Kč | dobírka 88,- Kč) 3) Zásilkovna na výdejní místo (platba předem 119,- Kč | dobírka 142,- Kč)
Prodám STOKKE Tripp Trapp Newborn Set
Nabízím Stokke Tripp Trapp newborn set v šedé barvě, málo používaný.
STOKKE® Tripp Trapp® Newborn Set
Predam este v zaruke STOKKE® Tripp Trapp® Newborn Set. Vratane original krabice.
stokke Tripp Trapp natural
Prodám novou originál židličku Stokke Tripp Trapp. Nový model- pasuje na ní baby set a newborn set. Nesestavená-nová v krabici. Odeslání na dobírku zdarma (PPL) osobní odběr- Praha Čakovice/ Ústí nad Labem
NOVY STOKKE BABY SET
STOKKE TRIPP TRAPP MADLO/BABY SET - NOVY NEROZBALENY Barva růžová (serene pink). V originálním balení. Žádné poškození. Pasuje na dětskou židličku Stokke Tripp trapp. šířka/výška/hloubka: 43/19/22 cm Omyvatelná, materiál: plast Použití: vysoká židle Krabice: rozměr 59/47/44 cm (délka/šířka/výška), hmotnost 1.17 kg Cena: 1.190,- Kč Nový stojí 1.599,- Kč.
STOKKE sleepi  postýlka a židlička STOKKE tripp
postýlka Stokke Sleepi používaná minimálně, včetně povlečení a soupravičky, vše Stokke, židlička Stokke Tripp Trapp - nepoužitá