inzerce, prodej, prodám, bazar

STOKKE sleepi postýlka a židlička STOKKE tripp

Kategorie: Nábytek pro děti

postýlka Stokke Sleepi používaná minimálně, včetně povlečení a soupravičky, vše Stokke, židlička Stokke Tripp Trapp - nepoužitá
STOKKE sleepi  postýlka a židlička STOKKE tripp
Podobné inzeráty
Stokke Sleepi postýlka
Prodám použitou postýlku Stokke Sleepi mini kterou lze později přemontovat na verzi Sleepi Standard. Součástí jsou dvě polyuretanové matrace, které jsou v top stavu, originál Stokke, obě používané krátce. K matraci mini je bílé originál Stokke prostěradlo. Součástí prodeje je držák na nebesa a nebesa Stokke, dále originál Stokke mantinel do postýlky v béžové barvě. Pouze osobní odběr v Plzni.
Postýlka Stokke Sleepi
Nabízím elegantní oválnou postýlku Stokke Sleepi v barvě přírodního buku. Rošt postýlky je pomocí šestibokého klíče nastavitelný do 4 výšek, bočnice je demontovatelná. Velkou výhodou postýlky jsou uzamykatelná kolečka, které umožňují jednoduché přesuny postýlky po místnosti i mezi místnostmi. Základní postýlku lze prodloužit na verzi Junior (nutno dokoupit Junior set) či přestavět na křesílka. Postýlka je v top stavu, používaná minimálně, naše děti spaly většinou s námi v manželské posteli. Cena zahrnuje: - Postýlku Stokke Sleepi Standard o rozměrech 86 x 127 x 75 cm - Rošt na matraci - Matraci včetně pratelného bavlněného potahu - Uzamykatelná kolečka - Originální návod Pozn.: Jeden šroub je vyměněný za neoriginální. Jen osobní odběr.
Dětská postýlka Stokke Sleepi
Postel Stokke Sleepi Dětská oválná postýlka Stokke Sleepi s nadčasovým designem. Pouze jedna matrace a jeden rošt na tuto konkrétní velikost. Rozměry: 127 cm délka, 72 cm hloubka, výška 85 cm. Včetně roštu a matrace 120x70 cm. Dle potřeby ji lze přizpůsobovat růstu dítěte a jeho potřebám, stačí jen dokoupit aktuální prodlužovací sadu. K postýlce je kvalitní pěnová matrace, která je vyrobená ze 100% prošívané bavlněné tkaniny. K montáži je potřeba pouze šestibodobý klíč a šroubovák. Splňuje veškeré mezinárodní bezpečnostní normy. Vyrobena z pevného a pružného bukového dřeva. 4 kolečka s možností aretace. Stav viz foto. Používaná, místy odřená, ale funkční. Osobní odběr Praha Hostivař.
STOKKE Sleepi postýlka mini brown
Prodám postýlku STOKKE Sleepi mini v hnědé barvě. Postýlka byla používána u nás asi 5 měsíců a předchozí majitel měl více postýlek. Takže stále v krásném stavu. K tomu nebesa, matrace a povlak na matraci. Přidám i prostěradlo značky IKEA.
NOVY STOKKE BABY SET
STOKKE TRIPP TRAPP MADLO/BABY SET - NOVY NEROZBALENY Barva růžová (serene pink). V originálním balení. Žádné poškození. Pasuje na dětskou židličku Stokke Tripp trapp. šířka/výška/hloubka: 43/19/22 cm Omyvatelná, materiál: plast Použití: vysoká židle Krabice: rozměr 59/47/44 cm (délka/šířka/výška), hmotnost 1.17 kg Cena: 1.190,- Kč Nový stojí 1.599,- Kč.
jídelní židlička Scarlett KOMBI - masiv
Prodám použitou jídelní židlička Scarlett KOMBI po jednom dítěti. Původní cena 2000 kč. Dětská jídelní židličkaScarlett kombi je vyrobená z kvalitního borovicového dřeva s vysokou úrovní povrchové úpravy. Židlička je vyráběna dle platných norem ČSN EN 14988-1 ze dne 10/2006. Povrchová úprava bezbarvým nebo barevným lakem vyhovuje Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. 84/2001 Sb., kladených na výrobky s lakovanou úpravou, pro děti do 3 let. Jídelní židlička Scarlett obsahuje samotnou židličku opatřenou jídelním pultíkem , bezpečnostním pásem a samotným stolečkem. Možnost využití: Po otočení stolečku a nasazení židličky, dle návodu u výrobku, získáme zvýšenou jídelní židličku. Po odstranění jídelního pultíku ze židličky je využitelná jako klasický stoleček a židlička. Tento výrobek je možné využívat minimálně do školních let (dokud se dítě vejde), židlička je z dostatečně masivního materiálu a pevné konstrukce. Vnější rozměry stolečku Výška 50 cm Délka 52 cm Šířka 49 cm Vnitřní rozměr pultíku Délka 47cm Šířka 45 cm Židlička Výška sedátka bez vložky 26 cm Výška bočních opěrátek 40 cm Výška židličky s opěrkou zad 65 cm Výška pultíku při sestavení na sebe 72,5 cm Celková výška s opěrkou zad 96 cm