inzerce, prodej, prodám, bazar

Stojánky na pastelky nebo na fixi

Kategorie: Ostatní

Prodám stojánky ručně dělané od stolaře. Mám krátké i delší.

5 otvorů je délka 26,5cm, šířka 4,5cm, výška 7cm (4ks) 1ks 300,-

6 otvorů del. 31,5cm, š. 4,5cm, v. 7 (3ks) 1ks 350,-

7 otvorů del. 36,5cm, š. 4,5cm, v. 7cm (2ks) 1ks 400,-

9 otvorů del. 47cm, š. 4,5cm, v. 8cm (2ks) 1ks 500,-
Stojánky na pastelky nebo na fixi
Podobné inzeráty
Tužkovník, stojánek na pastelky, tužky
Stojánek na tužky či pastelky, tužkovník. Krásný dřevěný stojánek na tužky, pastelky, tužkovník pro děti s motivem kačenka. Sloužím k uložení pastelek, tužek, na stole vytváří veselou dekoraci. Děti ukládáním pastelek či tužek potrénuji jemnou motoriku otvory na 8 tužek či pastelek. Osobní odběr ve Znojmě či v Brně nebo poštou. Prosím pouze SMS, Email.
Dřevěná cedule frézovaná - dárek pro chalupáře
Prodám frézované dřevěné cedule. Materiál, barva, typ písma, velikost a vše okolo dohodou. Dřevěné cedule, cedulky, stojánky na tužky, stojánky na vizitky, stojánky na letáky, maxiklíčenky, reliéfy, vývěsní štíty apod. Dřevěné cedule, směrovky, směrové cedule, dřevěné směrovky, reklamní cedule, reservé, klíčenky, dřevěné klíčenky, hotelové klíčenky, klíčenky do penzionu, přívěsky, propagační cedule, frézované cedule, V-carving, reklamní potisk, dřevěný vývěsní štít, dřevěné nápisy, dřevěný nápis, dřevěné písmo, dřevěná písmena, dřevěný reliéf, CNC cedule, CNC nápis, CNC frézování, CNC frézka, frézované ovládací panely, průmyslové značení, dekorativní cedule, vyřezávaná písmena, psí cedule, psí cedulky, cedulka Vinný sklípek, cedulka Dílna, signmaking, plovoucí písmo, vánoční dárek pro chalupáře, chataře a horaly
Stojánky na panenky.
Prodám stojánky na starožitné panenky. - 5 velikostí Stojánky jsou dřevěné,bytelné. Ceny od 180 Kč - 420 Kč,podle velikosti.
Prstové pastelky - voskovky 12 ks
Prstové pastelky, použité max. 2x. Možné osobní předání v Praze nebo zaslání.
Svatební tužkovník na pastelky
Tužkovník na pastelky, je možné udělat v barvě bílé/hnědé/růžové/fialové, barvu stužky nechám na vás. Nebo lze ozdobit ubrouskovou metodou. Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném, možnost osobního převzetí Brno, Hodonín.
Dětský lustr pastelky 2x a šedý lustr z ikey
Prodám dětský lustr pastelky 2 ks,trochu vyšisované od sluníčka,papírová nálepka se odlepuje,půjde přilepit,kus 100 kc.Na čtvrté fotce šedý lustr kupovaný v ikey,bez vad.Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném,možnost osobního převzetí Brno,Brno-venkov,Hodonín.