inzerce, prodej, prodám, bazar

STOJÁNEK NA UBROUSKY KE ZMRZLINĚ

Kategorie: Ostatní

Prosám téměř nepoužívaný stojánek na ubrousky ke zmrzlině. Původní cena 450,-Kč. Osobní odběr v obci Oslavany, nebo možno zaslat po předchozí platbě na účet za 110,-Kč kamkoliv po ČR. Na dobírku po špatných zkušenostech nezasílám.
STOJÁNEK NA UBROUSKY KE ZMRZLINĚ
Podobné inzeráty
Mix věcí na svatbu
Bílé ubrousky - 50ks, fialové pevné ubrousky - 49ks, ubrousky s levandulí - 19ks, ubrousky s květinou - 15ks, ubrousky celkově 160 Kč. Ozdoby na auto: Sada obsahuje 2x šerpu do V na kapotu auta - s přísavkami a 27x mašle na kliky, zrcátka aut nebo ozdobení židlí atd (4 mašle mají ustřihlou stužku na upevnění, ale nic zásadního). Cena za celek, použito cca 20 minut, takže téměř nové.
Zásobník na ubrousky - vysokokapacitní výprodej
zásobník na ubrousky systému N4 kapacita zásobníku 900 ubrousků materiál: ABS plast barva: černá rozměr: 57,5 x 20 x 34 cm Vysokokapacitní zásobník na ubrousky, ideální pro restaurace s omezenou obsluhou a velkou návštěvností. Tento moderní zásobník dávkuje ubrousky po jednom, zajišťuje lepší hygienu a v porovnání s tradičními systémy výdeje ubrousků ze zásobníků snižuje spotřebu minimálně o 25 %. Sloupová konstrukce je nenáročná na prostor na ploše stolu Možnost připevnění na stěnu umožňuje rychlou stálou instalaci Zásobník je vyroben z odolných materiálů, které se snadno čistí a snižují čas potřebný na údržbu, a tudíž i mzdové náklady. Displej AD-A-Glance slouží jako reklamní plocha pro propagaci vašich produktů a oslovuje hosty. Cena 990 Kč bez DPH Dávkovače + náplň skladem. Vhodné do: hotel, restaurace, resort, hospoda, bufet, jídelna, penzion, fast food, kavárna, fresh bar, mobilní občerstvení, stánek, a jiné.
Velikonoční ubrousky a kapesníky
Ubrousky a kapesníky. Dvoje ubrousky načnuté, použité max. 2 ubrousky, jinak ostatní je nové. Celý komplet je za 100,- Kč.
dřevěný stojánek na ubrousky
Cena za vše-dřevěný závěsný nebo stojací držák na ubrousky,korkové podložky,keramická kočička+dárek srdíčka. /papírové ubrousky nejsou v nabídce/ Poštovné 99kč,na dobírku neposílám. Pokud si sami vyřídíte zásilkovnu nebo balíkovnu mohu poslat i tak.
Stojánek na ubrousky z nerezu.
Prodám stojánek na ubrousky z nerezu. Délka 15 cm, šířka 3 cm a výška 6 cm. Bez rýh či pokřivení. Cena je 50 Kč, doprava balíkovna 75 Kč.
Dřevěný Stojánek na ubrousky delfín Indonesie
Nabízím dřevěný stojánek na ubrousky s vyobrazením delfínů.