inzerce, prodej, prodám, bazar

stojánek na popisky

Kategorie: Příslušenství

Prodám 5 x stojánem na popisky.Cena za kus 120,-Kč. Při odběru všech cena 100,-/kus. Osobní odběr
stojánek na popisky
Podobné inzeráty
Příslušenství do auta
Stojánek na telefon a USB adaptér do auta. Stojánek funguje na principu zavedení do CD přehrávače. Bohužel mé auto už nemá, proto prodávám. Stojánek je velice stabilní. USB zdarma jako dárek.
Stojánek pro telefon Samsung EE-V200SABEGWW
Prodám stojánek pro telefony Samsung od 4" do 5,5".
Stojánek na 4 pneu
Prodám stojánek (rozkládací) na 4 pneu. Možnost osobního odběru Brno nebo Hradec Králové nebo cestou mezi nebo lze poslat např. přes Zásilkovnu.
Nový nepoužitý nerozbalený držák stojánek telefonu do auta
Prodám nový nepoužitý nerozbalený držák stojánek mobilního telefonu do ventilátoru auta, např. pro ovládání vzdáleného přehrávání písniček nebo třeba pro navigaci nebo jen tak pro přijímání hovorů na hlasitý odposlech. Podívejte se na mé ostatní inzeráty, kdyby se Vám hodilo ještě něco, mohu předat/zabalit spolu. Osobní odběr možný v Ústí nad Labem, cca. jednou měsíčně též na trase Ústí nad Labem Česká Lípa jinak Zásilkovnou/Českou poštou po platbě alespoň poštovného předem. již od 34 Kč. Nerušte mě prosím zbytečně hovorem/SMS, preferuji kontaktní formulář. Děkuji za pochopení.
Olej SAE 5W-30
Prodám 5l pixlu motorového oleje Fanfaro 6719 5W-30, detailní popisky na fotkách, mám ho doma myslím od října 2022, nedotknutý. Neposílám, osobní předání Březová, Sokolov+nejbližší okolí. Cena 500,-
profi BDM Frame, adapter 2v1 led stojanek
profesionalni BDM stojan 2 v 1, kombinace BDM LED frame se 4x sonda s jehlami a pohybliveho stojanku, ktery je kompatibilni se standart adaptery 60mm pro bezproblemovou a rychlo praci. Nevyhnutny doplnek pro KTAG, KESS, CMD, Galletto, BDM100, na rozdil od jinych stojanku zde mate dvojkombinaci a hlavne bez uprav muzete pouzit 60mm (mam na prodej taky sada 22 BDM adapteru = 3000 kc) dodava se v demontu, slozeni je jednoduche a rychle, dobirka zasilkovna 135kc, kuryr 210kc