inzerce, prodej, prodám, bazar

Stojanek na nože

Kategorie: Potraviny

Používané málo.
Stojanek na nože
Podobné inzeráty
Stojánek na kornouty
Stojánek na kornouty. Nikdy nepoužitý
brusky na nože.
Nabízím nove i zánovní brousky na nože.za kus
Šunka Espaňa E Hijos
Prodám neotevřenou španělskou šunku. Hmotnost 6-6,5 kg, minimální trvanlivost do 18. 5. 2023, součástí je stojánek a nůž. Skladováno při doporučené teplotě. Osobní převzetí Praha 6 nebo Hostivař.
Ernesto / Sada 4 nožů na sýr
Sada 4 nožů na sýr -na měkký sýr -na tvrdý sýr -servirovaci vidlicka -nůž na parmezan nerezová ocel Nože jsou NOVÉ, nepoužívané, vč. originalniho balení
Damašková Sekera/Sekáček- Ruční Výroba
Dobrý den, Prodám tuto ručně vyrobenou sekeru/sekáček z vysoce kvalitní damaškové oceli. Tato sekera je krásným důkazem toho, čeho jsou lidské ruce schopny. Prostě krása. Je primárně určena pro krájení masa, ale lze s ním krájet prakticky cokoliv, co naleznete v kuchyni :) RYCHLÉ JEDNÁNÍ: SLEVA!!! Specifikace: -tvrdost oceli: 56-58 HRC -materiál: Čepel-nízko-legovaná uhlíková ocel 1095 kovaná niklovou ocelí 15N20 Rukojeť- rose wood(palisandr), velboudí kost Pouzdro- přírodní kůže + poutko na opasek -délka nože: 24.5 cm -délka rukojeti: 13 cm -délka čepele: 11.5 cm Vyrobeno: Velká Británie Dodatek: -na rukojeti je pár drobných škrábanců, které jsou v podstatě neviditelné a nemají na použití ani estetiku žádný vliv P.S: V případě zájmu mě kontaktujte na email nebo telefon, mohu poskytnout více foto, materiálu... Možnost osobního setkání!!! PRODÁVÁM Z DŮVODU KOUPĚ PODOBNÉHO KOUSKU. Přeji hezký den.