inzerce, prodej, prodám, bazar

Stojan na závěsné křeslo Palmera RockStone

Kategorie: Doplňky

Stojan na závěsná křesla Palmera Rock Stone s jedním kotvicím bodem do zdi, je zhotovený z kvalitních ocelových trubek, které jsou zdokonaleny o povrchovou úpravu RockStone. Tato nová povrchová úprava je mnohem odolnější vůči poškrábání, než obvyklé práškové barvy.
Stojan je vhodný pro jakékoliv závěsná křesla.
Stojan na závěsné křeslo Palmera RockStone
Podobné inzeráty
Závěsné křeslo
Prodám závěsné křeslo, je nově nepoužité, bohužel nehodí se do bytu. Preferuji osobní předání
Skluzavka smrk- kytky, stojan pro skluzavku
Nabízíme k prodeji skluzavku a stojan pro skluzavku v kombinaci smrku a barevného lakování smrku(skluzavka). Ke zvýšenému lůžku - do výše 118 cm Sestava má drobné kosmetické vady a je k vidění na prodejně firmy Domestav v Plzni. Skluzavku lze koupit samostatně dle případné domluvy. Rozměry: Skluzavka: Š: 38,8 cm, D/HL: 131 cm, V: 91 cm. Lak bílá Aktuální cena: 932,- Kč Stojan pro skluzavku: Š: 53,5 cm, V: 117,5 cm, Výška od závěsné plochy: 88 cm. Aktuální cena: 528,- Kč
Nástěnné závěsné zrcadlo Hübsch Mafo, ø 50 cm
Nástěnné závěsné zrcadlo Hübsch Mafo, ø 50 cm. Nainstalované a zase odinstalované.
Variabilní stojan - výprodej zařízení
Variabilní stojan, možnost nastavení různých výšek (délek) mezi jednotlivými koly. Uvedená cena 300,- je za základní stojan (tyč a podstavec) a dvě kola s rameny. Je možné přikoupit i další kola - 1ks 100,-. Tyč je kovová - výška 180 cm. Na výběr dva druhy podstavce - hranatá dlažba šedé barvy: rozměry 30,5 x 30,5cm nebo kulatý mramor průměr 29 cm. Kola na stojan mají osm ramen a jsou ve dvou velikostech: průměr 35 cm nebo 45 cm. Ke každému kolu je součástí kroužek, který se upevňuje pod každé kolo.
Stojan na kabáty
Prodám chromový stojan/věšák na kabáty. Stojan lze rozebrat na 3 části. Stojan je v dobrém stavu, jen spodní miska na odkapávání deštníků je trochu řezavá, viz poslední foto.
Stojan na stromeček
Prodám kovaný stojan na vánoční stromek . Vnitřní průměr trubky je 10.4cm tloušťka stěny je 4 mm . 4 aretační šrouby na přichycení stromku. Na spodku miska na vodu o síle 3mm a průměru 15cm .Stojan tvoří 4 hlavní nohy z materiálů 12x6 mm a 4 přídavné nohy o síle 12x6 mm. Stojan je stabilní a je vhodný pro stromky až do výšky 2,5 M. Rozměry : Vyška 21cm šířka 64,5cm . Toto je poctivá kovářská práce která vydrží dlouhé roky. Zasílám přez přepravní službu DPD. Cena při platbě předem 148kc , dobírka 178kc.