inzerce, prodej, prodám, bazar

Stoewer Greif Junior

Kategorie: Veteráni

Prodám mechanické díly na Stoewera, vše na renovaci. Cena za vše na foto.
Stoewer Greif Junior
Podobné inzeráty
Prodám Stoewer Greif junior licence Tatra
motor, převodovku+pedály, kardanovou hřídel, kardanovou trubku a kompletní přední nápravu s volantem vlevo a pákové tlumiče. Junior, Německo 1933 Dvoudveřový čtyřmístný kabriolet, motor vpředu a pohon zadních kol. Vzduchem chlazený plochý čtyřválec s rozvodem OHV, objem 1484 cm³, vrtání 75 mm a zdvih 84 mm, komprese 5,4, karburátor Solex, výkon 22 kW (30 koní) při 3500 ot/min. Čtyřstupňová převodovka, rozvor 2660 mm, hmotnost 975 kg, maximální rychlost 95 km/h. Model Junior vyráběl Röhr v letech 1933 až 1935 podle licence Tatra. Vzorem byla Tatra 75 s motorem zmenšeným na 1.5 litru. Po krachu firmy Röhr výrobu převzala automobilka Stoewer, model Greif Junior se vyráběl v letech 1936 až 1939.
Stoewer R 200 sdkfz 1
Predám zadnú časť rámu a diferenciál na stoewer,Hannomag,BMW. Wehrmacht.
Stoewer BMW Hanomag leichter Einheits-Pkw - převodovka
Prodám převodovku ZF na druhoválečné vozidlo Wehrmachtu Stoewer. Funkční. --- Nutný osobní odběr. --- Prosím pište na e-mail nebo volejte - na SMS neodpovídám. --- Inzerát je platný do smazání.
Benzínička Kraftstoff
Benzínička, pro veškerá vozidla Wehrmachtu. Stoewer, Opel, KdF, Krupp, Horch, Steyr, Phänomen, Mercedes, Henschel, DKW, BMW, Zündapp, NSU a další. Více informací a fotografií najdete přes poslední fotografii v inzerátu.
Wehrmacht díly
Preda diely na foto na techniku wehrmachtu. Sdkfz,stoewer,Hakl,horch,steyr,krupp,Drgm.
Replika stínítka osvícení SPZ pro zadní Notek
Zadní Notek, KdF, Horch, Stoewer, Steyr a další. Uvedená cena je za sadu.