inzerce, prodej, prodám, bazar

Stodola Opava, koupě

Kategorie: Ostatní

Stodola v okolí Opavy, koupě
Stodola Opava, koupě
Podobné inzeráty
Stodola - Chlébské
Nabízíme dlouhodobý pronájem 1/2 stodoly v obci Chlébské u Nedvědice. Stodola je bez elektřiny, samostatným vjezdem ze silnice (velká vrata). Stodola je vhodná jako skladovací prostor. Pro více informací nás kontaktujte: . Pronajmu za údržbu a drobné investice do objektu.
Na prodej komerční objekt Tichá Tichá - 2866m2
Reality Holding plus Vám nabízi Naše společnost Vám nabízí k prodeji atraktivní, prvorepublikové, dvougenerační, vesnické, stavení – statek vhodný ke komerčnímu využití v obci Tichá, okr. Nový Jičín. Předmětem prodeje vlastní rodinný dům, hospodářská stavení, stodola a velký pozemek. Jedná se o nemovitost z roku 1930 s celkovou zastavěnou plochou všech objektů 354 m2, užitná plocha všech objektů je 320 m2 a celková plocha pozemku činí 2866 m2. Zastavěná plocha rodinného domu je 150 m2, užitná plocha RD je pak 320 m2. Dům je cihlový s polovalbovou střechou a pozemek je oplocen. Nemovitost leží na rovinatém pozemku. Nemovitost je napojená na všechny inženýrské sítě vyjma kanalizace. Dům je po rekonstrukci před cca 8 lety a následně v roce 2020. Dispozičního řešení je následující. V I. PP jsou sklepní prostory o ploše cca 60 m2. V I. NP je byt o dispozici 4+1 s vlastním sociálním zařízením. Ve II. NP je byt 3+1 s vlastním sociálním zařízením. Ve III. NP je půdní prostor vhodný k rekonstrukci s možností dalšího bydlení. Vytápění a ohřev TUV je plynovým kotlem nebo kotlem na pevná paliva. Na pozemku se dále nachází hospodářské stavení s garáží a velká stodola. Nemovitost má vlastní studnu. Náklady na provoz činí cca 7.000,- Kč/měsíc. Jedná se o nemovitost vhodnou jak ke komerčnímu využití, tak k bydlení. Objekty by se daly využít k pronájmu, jako objekty pro rekreaci, pro zemědělskou činnost, sídlo firmy apod. Nemovitosti se nachází v okrajové části obce. Nemovitost je dobře dostupná z centrální části obce s veškerým občanským vybavením. Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této nemovitosti. Pro více informací k nabízené nemovitosti kontaktujte naši společnost. Ev. číslo: 138890 Kontakt: .
Nabídněte ke koupi hospodářská budova/stodola
Mám zájem o koupi hospodářské budovy,stodoly,garáže Opava a okolí.V jakémkoli stavu.Jsem přímý zájemce, bez RK. Děkuji za nabídku.
Na prodej apartmánový komplex – celá budova,u moře Byala-Bul
Nabízíme vám k prodeji celý apartmánový komplex „Villa Galina“. V budově se nacházejí různé typy a velikosti apartmánů: Studiá, 7 dvoupokojových a 4 třípokojové apartmány – celkem 27 apartmánů.Většina apartmánů je zařízená a jejich rozloha je od 57 m2 – 100 m2.Bytový dům je vzdálen 400 m od pláže ve městě Byala. Byala je známou vinařskou oblastí. Víno, hrozny a množství druhů ryb z této oblasti sem lákali lidi už od starověku. Ve městě se nachází přístav, oblíbené místo mnoha lidí pro rodinnou dovolenou. Je zde rozvinutá infrastruktura včetně obchodů, restaurací, poliklinik, lékáren, bank atp. Koupě nemovitosti ve městě Byala je výhodná investice (nízké ceny v porovnání s jinými resorty), využitelná pro klidnou rodinnou dovolenou, a je vhodná i pro celoroční využití. Budova se nachází blízko centra města, je vzdálena 400 metrů od pláže. Komplex disponuje zelenými plochami, bazénem a parkovacími místy. K budově vede zpevněná asfaltová cesta, která je zároveň cestou na pláž či do centra města. Budova má osvědčení o uvedení do provozu (zákon 16) ode dne 01.08.2011. Při nákupu nemovitosti v Bulharsku budeme vaším spolehlivým partnerem. Tým specialistů v oblasti správy, pronájmu, práva, analýzy trhu a marketingu vám zaručí ty nejkvalitnější služby spojené s koupí apartmánů v Bulharsku. Nabízíme desítky apartmánů v lokalitě Byala,Obzor a Bansko.Pokud jste v naší nabídce nenašli co hledáte neváhejte nás kontaktovat, rádi pro Vás nalezneme nemovitost dle Vašich požadavků. Prohlídky jsou možné on-line či osobně dle dohody. Ke kupní ceně se připočítává 15%(notářské poplatky,místní daň,registrace do katastru,právní a fyzická kontrola předmětu koupě před uzavřením smlouvy,právní dohled a úschova peněz,zastupující advokát v Bulharsku,odměna pro makléře). ev.č.: 13 Ke kupní ceně se připočítává 15%(notářské poplatky,místní daň,registrace do katastru,právní a fyzická kontrola předmětu koupě před uzavřením smlouvy,právní dohled a úschova peněz,zastupující advokát v Bulharsku,odměna pro makléře). třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý typ domu: patrový plocha kanceláří (m2): 2500 počet podlaží objektu: 4 počet míst k parkování: 2
Pronájem reklamní plochy / štítové zdi - Opava
Nabízím k pronájmu plochu/štítovou zeď vhodnou k pronájmu reklamní plochy. Rozměry jsou cca 10x10m. Plocha se nachází na ul. Pivovarská v centru Opavy, v těsné blízkosti výjezdu z nákupního centra B&W.Možnost nasvícení. Plochu lze rozdělit na více menších části. reklama billboard reklamě reklamní prostor reklamu štít opava
Opava
Kniha Opava