inzerce, prodej, prodám, bazar

Štěňátka POINTER - CHS z Mešinské hájovny

Kategorie: Psi

Nabízíme štěňátka plemene anglický pointer s průkazem původu. Předpokládané narození v březnu 2023, tudíž k odběru na přelomu května/června 2023. Rodiče lovecky vedení, hezkého exteriéru. S chovem máme více než 25 let zkušeností a moc rádi se vším poradíme. Zároveň nabízíme hlídání našich odchovánků během dovolených. Více informací o plánovaných vrzích i o nás najdete na našich webových stránkách:
Štěňátka POINTER - CHS z Mešinské hájovny
Podobné inzeráty
Jezevčík trpasličí/králičí -CHS z Mešinské hájovny
Přijímáme rezervace na štěňátka jezevčíků - nejmenšího rázu - trpasličí/králičí s průkazem původu. Vrh "E" z Mešinské hájovny se má narodit kolem 3.3.2023. Rodiče: Uncia Zolota Ragnvald (import Bělorusko) a Gréta ze Suchdola. Štěňátka budou k odběru v průběhu května 2023. Tento nejmenší ráz jezevčíků má úžasnou povahu. Jsou skvělými rodinnými společníky i dobrými loveckými parťáky, pokud jsou tímto směrem vedeni. Nezávazná návštěva je vítána.
Jack Russel teriér štěňátka
Nabízíme k rezervaci štěňátka Jack russel teriér.Narozena 17.2.23 a k odběru od 17.4.23 Máme 5 holčiček - jedna již v rezervaci. Štěňátka byla poprvé odčervena a před předáním budou očipováné a očkované. Samozřejmností bude očkovací průkaz a smlouva. Jsou to Mii první štěňátka, kdo bude mít zájem můžeme poskytnout fotku po porodu a průběh váhy štěňátka(vážíme každý den).Štěňátka při předání budou vymazlená a socializovaná. Zvyklá na děti a kočičku . Samozřejmností bude pro štěňátka základní balíček. Pouze do dobrých rukou!!! Kontaktovat mě můžete na tel. 146 032
Čivava štěňátka k zamluvení
Nabízím štěňátka ještě máme volné dvě holčičky meruňkové byrvy zatím pouze k zamluvení.V dospělosti budou drobnějšího vzrůstu. Jejich omrknutí a zamluvení možné již nyní. Štěňátka jsou bez p.p. po papírových rodičích.Otec import z Rakouska.Oba jejich rodiče vlastním.Štěňátka budou k odběru nejdříve zacatkem dubna. Budou při odběru očkovaná pravidelně odčervovaná a načipovaná vše bude potvrzeno veterinářem v očkovacím průkazu. Štěňátka mají krásný typ.Široká tvarem jablíčková hlavička s výrazným stopem a krátkou širokou čenichovou partií. Mají kompaktní kvadrtické postavy.Budou učená hygienickým návykům to zn.hygienu učíme štěňátka vykonávat na plínku. Při koupi štěňátka předávám písemnou kupní smlouvu- předávací protokol.Štěňátko sebou dostane celé balení granulí,odčervovací tabletu a celé balení plí více informaci mne můžete kontaktovat na můj mob.761138 nebo kontakt přes socialní sítě.
Knírač malý bílý - štěňátka s PP
CHS Švarcava zadá štěňátka s PP v atraktivní bílé barvě. Malý bílý knírač je společenský pes malého vzrůstu (35cm v kohoutku, váha cca 7kg), vhodný jak k dětem, tak do bytu. Jeho srst nelíná. Má velmi milou povahu a je dobře cvičitelný. Miluje procházky, výlety a svojí rodinu. Naše štěňátka jsou zvyklá na malé děti, odchovaná v RD se zahradou. Oční testy obou rodičů štěňátek jsou u kníračů s PP všech barevných variant samozřejmostí. Štěňátka jsou s PP, s Europasem, mikročipem, očkovaná, pravidelně preventivně odčervená, vhodná do bytu či RD. CHS Švarcava = tradice a kvalita, bílé knírače chováme od roku 1991, tedy 32 let. Cena za pejska 30.000,-Kč. K odběru od 1.5.2023.
CHS nabízí štěňátka Yorkshire terrier - choco, black
CHS zadá štěňátka Yorkshire terrier - v barvě čoko, čoko and tan, black and tan narozená 9.1.2023. M:Tessa From The Walls - v barvě čoko, O: Black Star Orieon - v barvě black. Štěňátka budou vymazlená domácím prostředím, s kompletním očkováním, pasem, výbavičkou. K odběru cca 04/23.Po domluvě později uvítáme nezávaznou návštěvu tak, aby zájemci viděli podmínky ve kterých jsou štěňátka odchována.
sibiřsky   husky      zadam,   odber   23/4
Dobrý den, hledám zájemce pro štěňátka Husky, narozené 3.3.2023. Pět pejsků a dvě fenečky. Fenka-matka je výstavní linie s PP (CHS Dědkova hora) 6,5 roku, hnědobílá, pes-otec je po rodičích s PP (linie CHS Severní expres) 8 let, černošedobílý. Je to třetí a poslední vrh tohoto páru. Lze dohledat fota předchozích potomků, jak prospívají, jak vyrostli, každý týden budu přidávat fota štěňátek, po zadání štěňátek bude inzerát smazán. Možná návštěva u rodičů, vidět štěňátka i rodiče, fenka v lokalitě Ostravy, pejsek cca 40km od fenky, v Beskydech. Předpoklad modrookosti je 90%. Štěňátka budou předána mezi 7-8 týdnem , odčervená, s očkovacím průkazem.,čipy Cena štěňátek bude cca 8.500,-,Zajistím veškeré postroje (štěněčí obojek a vodítko do 4 měsíců, pak regulovatelný postroj k propojení s vodítkem s tlumičem a bederní pás, pro sportovní aktivity tažný postroj, vše vyzkoušené řadu let , cca 1.200,-). Budeme rádi pouze za vážné a rozhodnuté zájemce, kteří našim štěňátkům poskytnou aktivní a milující život, jak mají jejich rodiče. Naši Huskouni jsou vymazlení a taková budou i štěňátka, proto budeme jejich nové páníčky pečlivě vybírat, předání bude u matky-fenky, ne na žádném anonymním místě. Prosím o napsání emailu nebo SMS pro první kontakt, zavolám zpět nebo odepíšu. Inzeruji předčasně, ale nechci inzerovat na poslední chvíli, dik PŘILOŽENE FOTKY ZE DNE 16.3.2023 ZATIM ZADANI 1+1, majitel chovneho psa je ochoten po domluve dovest jedno štěně max. do PRAHY