inzerce, prodej, prodám, bazar

stěna 4 dílná + konferenční stolek

Kategorie: Obývací stěny

použita jako nová .bez osvětlení pro me nevhodná k nove podlaze.rychle jednání sleva
stěna 4 dílná + konferenční stolek
Podobné inzeráty
Moderní obývací stěna - PRO NENÁROČNÉ
Moderní obývací stěna - PRO NENÁROČNÉ ! - Obývací stěna v moderním designu / stylu. - Dvířka, panty scela v pořádku. - Stěna má kosmetické vady na funkčnost nemá vliv. - Vhodné pro nenáročné - Stěna je ve složeném stavu ( viz. foto) Stěna se skládá ( 4ks): - Stolek / komoda pod TV. - Skříň volně stojící / komoda. - Závěsná skříňka / skříň - Police / polička - Při zájmu mohu ZDARMA přidat konferenční stůl/ stolek. Nese známky používání. Viz.foto. - Důvod prodeje stěhování. Pouze osobní odběr. Po domluvě a solidním jednání možnost dopravy za předem domluvenou cenu.
Obývací stěna dub sonoma/bílá, konferenční stolek
Prodám obývací stěnu a konferenční stolek. Stolek pod tv: šířka 150 cm, hloubka 40 cm, výška 32 cm. Skříňka se světlem 2 ks: šířka 54 cm, hloubka 30 cm, výška 94 cm. Polička: délka 90 cm, hloubka a výška 15 cm. Konferenční stolek: 90 cm x 55 cm, výška 41 cm. Možnost odvozu po Liberci. Cena 2 990 Kč.
Obývací stěna, pracovní stolek, konferenční stolek
Na míru dělaný nábytek. Žádná skládačka z IKEA. Obývací stěna, k tomu ve stejném dekoru konferenční stolek a pracovní stolek se závěsnou skříňkou. Kvalitní lamino, bílý lesk. Rozměry viz. foto. Původní cena zakázky 42 000 Kč. Stáří 7 let, výborný stav bez opotřebení.
Obývací stěna (hnědá) + stolek
Prodám obývací stěnu + konferenční stolek. Rozměry komoda: š 125cm, hl 48cm, v 87cm. Tv komoda: š 165cm, hl 56cm, v 42cm (šuplíky mají dojezdy). Police: š 125cm, hl 26cm, v 49cm. Konferenční stolek: 60x70cm, v 32cm. Stolek má vadu (promáčklinu) viz foto. Stěna je neponičená, bytelná a těžká. Z nekuřácké rodiny.
Bytová stěna MAESTRO FI - Hawana za skvělou cenu s dopravou
Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili krásnou bytovou stěnu MAESTRO FI - Hawana. Tento výstavní kus nábytku se hodí pro každého, kdo hledá stylový, moderní a funkční nábytek do svého obývacího pokoje. Bytová stěna MAESTRO FI - Hawana má rozměry 160 x 190 x 47 cm, což umožňuje uložit vaše oblíbené knihy, dekorace a další věci. Stěna je vyrobena z kvalitního materiálu a má elegantní, tmavě hnědou barvu, která skvěle zapadá do moderního interiéru. Bytová stěna je v perfektním stavu a připravena k okamžitému použití. Díky svému designu a velikosti se stěna hodí do každého obývacího pokoje a poskytne dostatek úložného prostoru. Navíc stěna je ve smontovaném stavu. V ceně je také zahrnuta doprava pomocí Spediční služby ČR za 299,-Kč. Pokud máte zájem o tuto bytovou stěnu, neváhejte nás kontaktovat. Po domluvě můžeme zaslat další fotografie a informace. Pokud jste se rozhodli tuto stěnu koupit, neváhejte nás kontaktovat, popřípadě pro platbu převodem uveďte telefonní číslo do Variabilního symbolu a následně proveďte platbu na bankovní účet: 2301257458/2010. Do zprávy uveďte vaše celé jméno. Poté vám bude stěna doručena v nejkratším možném čase. Nenechte si ujít tuto bytovou stěnu MAESTRO FI - Hawana. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Sada televizní skříňka + konferenční stolek Bekas
Televizní stolek je úplně nový ještě zabalený a konferenční stolek byl sestavený, ale nepoužívá se. Rozměry: TV skříňka: * šířka: 160 cm, výška: 46 cm, hloubka: 35 cm * konferenční stolek: šířka: 124 cm, výška: 42 cm, hloubka: 60 cm Značka Bekas. Barva antracit. Cena za vše. Zakoupeno 10/2022. Včetně nákupního dokladu. Osobní odběr Odolená Voda.