inzerce, prodej, prodám, bazar

Štěně fenka Australská Kelpie

Kategorie: Psi

Oba rodiče HD A/ED 0 DOV neg. Otec naprostý pohodář výstavně velmi úspěšný , matka velmi milá a poslušná po pracovních rodičích, s pěkným exteriérem. Fenečka Alfa Tauri Amauta. Maličká fenečka s dokonalou miloučkou přátelskou povahou. Narozena 29.10.2022. Jako nejmenší z vrhu neměla úplně snadný začátek života, ale už se těší do nového domova. Předpoklad pro psí sporty, výcvik a aktivního parťáka. Je velmi vhodná i pro začátečníky a k dětem. Má velmi jemnou a mazlivou povahu. Zvyklá na vodítko, na kočky, cizí psy, jízdu autem, klec, a krásně slyší na jméno.Fenečka je čipovaná, odčervená očkovaná, má mezinárodní pet pas, a dostane výbavičku do začátku. Doživotní servis samozřejmostí. S výchovou a výcvikem poradím.
Štěně fenka Australská Kelpie
Podobné inzeráty
Štěně australská kelpie s Pp fenka
Nejmilejší, mazlivá, něžná, poslušná a klidná fenečka Alfa Tauri Amauta. Narodila se 29.11.2022 jako nejmenší štěňátko z vrhu. Neměla uplně jednoduchý začátek života ale už je připravena do nového domova. Taurinka je vhodná i do rodiny s dětmi, kočkami a jinými psi. Je vhodná do bytu nebo do domu se zahradou s pristupem domu. Krásně slyší na jméno, venku se drží u svého člověka. Je 3x očkovaná, 5x odčervená, čipovaná a do nového domova dostane výbavičku, pet pas, granulky a smlouvu. Možnost odběru ihned.
Německý ovčák
Nabízím štěňata německého ovčáka štěňata budou očkovaná, odčervená, a očipovaná Světle modrý pejsek Tmavě modrý pejsek Zelený pejsek Oranžova fenka ZAMLUVENO Červená fenka ZAMLUVENO Hnědá fenka Žlutá fenka ZAMLUVENO Růžová fenka
Fenka Akiti Inu
K dispozici je nyní jedna japonská čistokrevná, roztomilá fenka Akita Inu po papírových rodičích. Tato fenka je nejen roztomilá a mazlivá, ale také skvělá a věrná společnice. Fenka je plně očkovaná, čipovaná, odčervená a připravena na odchod do svého věčného domova, takže jednejte rychle, než bude pryč. Ozvěte se nám dnes na +420 a přijďte štěňátko navštívit.
Biewer jorkšírský teriér - fenka
Biewer jorkšírský teriér fenka s pp Německého klubu IBC. Kompletně očkovaná , několikrát odčervená , čipovaná +pas. Fenka je moc hezkého vzhledu, na vyšších nohách, má úžasnou povahu, veselé zvídavé štěňátko. Nedávno byla na výstavě kde se moc líbila a vyhrála putovní pohár :) Fenka je ale prodávána POUZE NA MAZLÍČKA. Ne chov. Je již naučená na vodítko i jízdu autem kterou snáší bez problémů. Vyšší cena. V případě zájmu volejte . Děkuji
štěně Welsh Corgi Pembroke Royal Corgi
Fenka welsh corgi pembroke hledá svůj nový domov a milující páníčky Holčička se narodila 28.10.2022 -Již adaptováno na ulici, jezdí v autě, chodí na vodítku, žádá jít ven, velmi chytrá a pohotová. Naše fenka má průkaz původu (rodokmen) mezinárodní organizace FCI. Dále má čip, všechna očkování včetně proti vzteklině ošetřena proti helmintům. Fenka může vést výstavní kariéru a je vhodná do chovu.
Štěňata
Prodám štěňě Australského ovčáka Red Merle a Australské kelpie. K dispozici je poslední (černý) chlapeček. Možno už k odběru. Více informací na tel. čísle nebo emailu.