inzerce, prodej, prodám, bazar

Stene vlkosedy německy ovcak

Kategorie: Psi

Prodam stene 3.měsíční vlkosedy německy ovcak
Fenka je odcervena a čeká na nového majitele
Zakoupila sem kvůli dceři ale objevila se alergie a dcera nejeví úplně zájem boji se
Fenecka je klidná hodna přátelská a hodně rada chodí na procházky.
Zvykla v bytě socializovana
Silně mohutné postavy!
Více přes tel inzerát platí do smazání
Stene vlkosedy německy ovcak
Podobné inzeráty
Německý ovčák s p.p
Německý ovčák s p.p.-5 měsíční vlkošedý pes.Vhodný k dalšimu vycviku nebo jako člen rodiny.Kompletni očkování, kupní smlouvu, plnochrupy.Více na tel:
Německý ovčák- Nabídka krytí
Nabízím chovného psa ke krytí Akim von Odergebirge Akim je čistokrevný německý ovčák s PP vlkošedý, po vynikajících rodičích, narozen 3.3.2021,krásné postavy, bez jakýchkoliv zdravotních problémů a s velmi přátelskou povahou, vyrovnaný, vynikající aportér, obranář, stopař na jaře budou probíhat další zkoušky. Pro více info mě : 318 104
Východoevropský Ovčák - Ne Německý Ovčák
Východoevropský Ovčák - Ne Německý Ovčák V chovatelské stanici Familia Fidelis (ZKwP / FCI) máme dostupný krásné východoevropské ovčáky (nar. 23. ledna 2023). Naše chovatelská stanice se nachází v Polsku, asi hodinu cesty od hranic s ČR. Psi z naší chovatelské stanice žijí v mnoha evropských zemích. Východoevropské ovčáky jsou zdravý, velcí a silní psi, velmi ochotní pracovat s lidmi a snadno se cvičí. Jsou to skvělí rodinní psi - velmi jemní a trpěliví, milují hlazení a všemožné mazlení. Psi tohoto plemene jsou teritoriální a mají silný ochranný instinkt. Rád poskytnu další informace a zodpovím dotazy - +48 533 173 445 (WhatsApp)
Koupím štěně
Koupím štěně rasy - labrador, ridgeback, německý ovčák, švýcarský ovčák, belgický ovčák (ovčáci krátkosrstí). Lokalita Moravskoslezský kraj, narození štěněte v březnu 2023 nebo plánovaně v dalším blízkém období. Kontakt emailem - davidpopek@
Štěně německý ovčák
Prodám štěně čistokrevný německy ovčák čipovany ,očkovaný stáří v březnu 5 měsíců a je černé barvy.
Německý ovčák koupím
Koupím německý ovčák nebo belgický ovčák pes i fena malinois stáří 7 měsíců - 3 roky, zájem o míček, může být hodně aktivní. Nabídněte: .