inzerce, prodej, prodám, bazar

Šteně Kříženec zlatého retrívra

Kategorie: Psi

Prodám štěňata křížence zlatého retrívra.Narozené 4.2. Matka zlatý retrivr otec neznámí k odběru 1.4.2023. štěňata jsou odčervená a budou očkovaná a očipovaná. Všechno jsou to kluci
Šteně Kříženec zlatého retrívra
Podobné inzeráty
Štěně zlatého retrivra
Neprodává někdo štěně zlatého retrívra za rozumnou cenu? Děkuji
Prodám štěně zlatého retrívra
Mám štěně zlatého retrívra k adopci. Je jí 10 týdnů. Má za sebou dvě očkování a je šťastná, že si nechala udělat třetí očkování, než ji dá k adopci. Dodává se s její sadou hraček, papírů a žrádla pro psy.
Koupím štěně zlatého retrívra
Do RD se zahradou poptávám štěně zlatého retrívra – fenku bez PP světlé barvy. Cena do 10 000. Ideálně liberecký kraj, ale není to podmínkou. Odběr březen/duben. Za nabídky předem děkuji.
pes v útulku, kříženec zlatého retrívra, 4roky, Arny
Ahoj lidi, jmenuji se Arny. Jsem čtyřletý, čtyřicetikilový, nádherný, statný pes, kříženec retrívra. Do útulku mě přivezla městská policie, jelikož jsem utekl ze zahrady, kde jsem žil. Po domluvě s mým původním majitelem jsme se domluvili, že v útulku zůstanu a najde se mi nový domov. A tak si o mně něco přečtěte. Jsem čistotný, umím základní povely a prý jsem opravdový lamač dámských srdcí. Hledám domov, kde mě pořádně pomazlí, vezmou na procházku, či výlet. Energie mám totiž na rozdávání. Pokud budu bydlet v baráčku se zahrádkou, tak aby byla řádně zabezpečená. Jsem totiž velmi šikovný a dokážu plot zdolat. Ale zase na mou obranu, pozemek ohlídám. Jsem pěkně upovídaný (chápejte uštěkaný :-) ). Do adopce odejde očkovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči, s podmínkou kastrace. Zájemce prosíme o vyplnění adopčního dotazníku na našich stránkách útulku AniDef Žim. Tel:
Prodej štěněte zlatého retrívra bez PP
Prodám štěně zlatého retrívra, stáří 4 měsíce, bez PP. Očipovaný, odčervený, kompletní očkování. Součástí prodeje je i možnost příslušenství: pelech, přepravní klec s rampou, psí bouda, misky, hračky. Cena 10000, příslušenství dohodou.
Sháním AO nebo zlatého retrívra
Dobrý den, poptávám už nějakou dobu Australského ovčáka/zlatého retrívra, nejlépe fenu, ale když se mi zalíbí zbarvení, tak i pejska, líbí se mi red a blue merle(u AO), ale můžete nabídnout i jiná zbarvení. Nepotřebuji psa s papíry(ale čistokrevnýho), nebo úplné štěně(do roka), klidně pomohu někomu, kdo už se o štěňátko nemůže starat. Také bych byla ráda, kdyby ta cena nebyla úplně stropová, děkuji a přeji hezký zbytek dne.