Steakové nože s blokem + brousek
Kategorie:
Ostatní
6 kusů steakových nožů + držák nožů - blok + ostřič - brousek
Osobně nebo pošlu.
Osobně nebo pošlu.
Podobné inzeráty
Prodám nové steakové nože značky Tescoma - Sada 3 ks - zelený, žlutý, červený (včetně krytů ostří). S antiadhezním nepřilnavým povrchem. Nové, komplet balení - nerozbalené. Délka nože 23 cm, délka čepele 12 cm.
Cena 300,- Kč (+ poštovné)
Poštovné hradí kupující (např. Balíkovnou za 75,- Kč, s dobírkou za 94,- Kč).
Kontakt nejlépe emailem na: jimmy.007@
Praktický ostřič nožů pro snadné a rychlé broušení nožů. Univerzální ostřič nožů má velmi jednoduchou obsluhu, díky které zvládne nabrousit nože každý. Nože budou velmi ostré a to již po pár tazích. Univerzální ostřič nožů má moderní design a hodí se do každé kuchyně.
3stupňový systém ostření nožů.
Univerzální ostřič nožů - tři mechanismy ostření:
diamantový - pro opravy poškozených nožů a rovnání jejich ostří, pro broušení keramických nožů
wolframový - zostřuje nože a obnoví ostří nože do tvaru „V“
keramický - leští čepel a vyrovnává veškeré povrchové nerovnosti, které mohly být způsobeny při procesu ostření
Specifikace :
Rozměr : 205 x 73 x 47 mm
Materiál : ABS plast
Barva : černá/červená (nelze ovlivnit výběr barvy)
Vhodný do myčky : NE (používejte pouze navlhčený hadřík)
Ergonomické protiskluzové držadlo
Návod k použití :
1. Brousek položte na pevný stůl a držte jej pevně za rukojeť. Přetahujte nůž přiměřeným a rovnoměrným tlakem několikrát každým otvorem. (například 5x)
2. Používejte ty brusné kameny, které odpovídají poškození vašeho nože. Diamantový kámen pro opravy poškozených čepelí a jejich rovnání před broušením, wolframový nerezový kotouč pro zostření čepele a obnovení ostří do optimálního tvaru "v". Poslední kámen je keramický a je určen pro leštění čepele a vyrovnání povrchových nerovností.
3. Postup pri broušení:
a) Vždy ostřete pouze čisté a suché čepele. Umístěte nůž k prvnímu brusnému kameni a táhněte jemně nůž směrem k sobě. POZOR: Nepohybujte ostřím dopředu a dozadu. Vždy táhněte pouze jedním směrem.
b) Tento postup doporučujeme opakovat alespoň 5x pro každý kámen a nebo vícekrát, v závislosti na stavu čepele.
c) Po dokončení broušení očistěte nůž před dalším použitím nebo uskladněním.
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu 7 nožů Zwilling Gourmet se samoostřícím blokem.
Obsah: Nůž na krájení a nůž se zoubky (10 cm), univerzální nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chléb (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), samoostřící blok na nože.
Ledově kalené čepele: Na správnou tvrdost materiálu. To je důvod, proč jsou nože řady Gourmet zušlechtěny pomocí procesu Friodur. Čepel tak získává mimořádnou trvanlivost a odolnost proti korozi.
Speciální nerezová ocel: Špičková kvalita, proto se pro nůž řady Gourmet používá speciální tavení. Tato ocel splňuje nejvyšší nároky.
Samoostřící blok na nože: Uvnitř štěrbin jsou brusiče nožů z keramiky, které při vyjímání brousí nože.
Vyrobeno v Německu: Řada nožů Gourmet se vyrábí v továrně Zwilling v Solingenu.
Prodám brousek na nože, pouze použití cca 3 krát. Důvod prodeje : nevyužité.
Cena: 100 Kč. Osobní odběr : Pardubice
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu nožů Zwilling VIER STERNE.
Obsah: nůž na krájení a zdobení (10 cm), užitkový nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chleba (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), blok na nože (buk), brousící ocel (23) cm)
Čepele tvrzené ledem: Správná tvrdost materiálu je důležitá. Z tohoto důvodu jsou nože čtyřhvězdičkové série vytvrzovány ledem pomocí procesu Friodur
Speciální tavenina dvojčat se vyrábí výhradně pro dvojče. Ocel má optimální poměr uhlíku a chromu. Výsledkem je robustní a extrémně odolný nůž
Kované nože: Nože jsou přesně kované z jednoho kusu čepele. To jim dává zvláštní tvrdost, zachování hran a flexibilitu
Blok nože je vyroben z bukového dřeva a nabízí bezpečné a elegantní úložné možnosti pro vaše nože