Šťávy pro zdraví
Kategorie:
Kuchařky
v dobrém stavu
Podobné inzeráty
Prodám nepoužitou vázanou knížku Jonášova kuchařka pro zdraví. Autor Josef Jonáš. Tato kuchařka pro zdraví přináší nejen stovky receptů, které vycházejí z autorových detoxikačních metody, ale ukazuje také vliv jednotlivých druhů potravin na lidský organismus a na jeho momentální i dlouhodobý zdravotní stav. Jeho Praktická detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše je učebnicí originální a celosvětově ojedinělé metody řízené a kontrolované detoxikace organismu, která je završením celoživotní autorovy badatelské cesty přírodní medicinou za odhalením tajemství novodobého kamene mudrců.Kniha má 280 stran, barevné fotografie, vydána v roce 2006. Cena 189 Kč + poštovné, popř. zásilkovna nebo osobní předání v Poličce.
Prodám knihu
Šťávy a míchané nápoje z přírody Frej a Zrustkova má 215 stran. Původní cena 330 Kč. Posílám i přes Zasilkovnu.
Nabízím zachovalé knihy Fit pro život a Zdraví a salát. Cena 40 Kč/ks, při koupi obou dohromady celkem 70 Kč. Zaslání poštou je možné po platbě předem (ne na dobírku).
Nakladatelství Eminent, Josef Jonáš, Jonášova kuchařka pro zdraví. Jednou čtená, jako nová. Možný osobní odběr Praha 10 Hostivař, Vršovice.
Kniha: Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně
Nová dávka zdravých receptů pro všechny milovníky dobrého jídla Říká se, že ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Pokud připustíme, že veškerý hmotný i nehmotný svět je pouze různá forma energie, musíme zákonitě dojít k tomu, že energií je i to, co sníme a vypijeme. Je moc dobře, že začínáme přemýšlet o našem jídle i v tomto kontextu. Naše vlastní zdraví by ale mělo být jen jedním z hledisek, skrze které posuzujeme naši potravu. Měli bychom si uvědomit, co naše nenasytnost způsobuje nejen nám samým, ale i okolnímu světu jako celku. Všichni jsme na jedné lodi a ta loď se jmenuje Země.
Prodám kuchařku Víme, co jíme - Vědomé vaření.Kniha v bezvadném stavu.Kuchařka Víme, co jíme – Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Datum vydání: 01. 05. 2012
Počet stran: 184
ISBN: 978–80–1–444–2
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá