inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební Realizace

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Dobrý den, nabízíme
-Zednické práce-opravy zdí
-lepidlo perlinka
-štuk
-Zhotovení SDK stropů a příček
-Elektroinstalace-kompletní příprava pro el. rozvody
-zapojení el.rozvaděče dle norem
-Bourací/Demoliční práce
-Převoz materiálu z bodu A do bodu B
-Vyklízení nemovitostí

Lokalita:Hradec Králové a okolí

Budem rádi když se ozvete, tel.+420 nebo e-mail stavebnirealizace@

Vše je o rozumné domluvě
Stavební Realizace
Podobné inzeráty
Zemní a stavební práce
V Olomouckém kraji nabízíme zemní práce a stavební práce, kontejnerovou dopravu. - kompletní služby prováděné pásovými a kolovými bagry od 3-15tun - kompletní realizace inženýrských sítí (vodo,topo) - instalace přečerpávacích jímek, retenčních nádrží - Realizace základových desek - Realizace zámkových dlažeb, vjezdů, chodníků - realizace plotů, bran Kontejnerová doprava: - likvidace stavebního odpadu - sutí, velkoobjemového odpadu, zemin - dovoz stavebních materiálů - písky, štěrky, recykláty - převoz strojů
Dřevěné terasy, terasa sibiřský modřín
Dřevěná terasa Dřevěné terasy realizujeme z materiálu sibiřský modřin,smrk, evropský modřín,severská borovice, thermo borovice a exotika Bangkirai, massaranduba, teak atd. Odborné poradenství a realizace. Na foto. je realizace dřevěné terasy na místo původní betonové která zadržovala u domu vlhkost. Terasa spojuje spodní a horní zónu schody. Materiál terasové prkno - Sibiřský modřín 26x146 mm, ošetřeno WOCA Bangkirai. Realizace s bazénem Čeperka u Opatovice nad Labem Pokládka na modřínové hranoly, nosná kovová konstrukce, plastové aretacni terče, kamenný zásyp, betonové patky, nerezové patky. Montáže a realizece po celé ČR. Provádíme veškeré truhlářské práce. Více info mailem nebo telefonicky. Terasy, dřevěná terasa, terasové prkno, prkna, terasovka, pergola, zahradní domek, chata, dřevostavba, dřevěná podlaha,větrané fasády, dřevěná fasáda.
Zemní a stavební práce Dostál - zemní a výkopové práce
Nabízíme komplexní služby v oblasti ZEMNÍCH PRACÍ & AUTODOPRAVY v Ústeckém a Libereckém kraji. ◼️ Srovnání/Úpravy terénu ◼️ Výkopy pro vodoměrné šachty/jímky/bazény/jezírka/přípojky inženýrských sítí a jiné ◼️ Kompletní realizace vodovodních a kanalizačních přípojek ◼️ Drenáže a izolace proti vlhkosti základů domů, odvodnění pozemků ◼️ Výkopy základů pro rodinné domy => realizace základových desek na klíč ◼️ Výstavby zámkových dlažeb/plotů/opěrných zdí/zpevněných ploch ◼️ Vrtání děr na sloupky s výstavbou ◼️ Bourací a demoliční práce ◼️ Odvoz vytěženého materiálu ◼️ Odvoz-Dovoz zeminy/štěrků/písků/suti, možnost přistavení kontejneru ◼️ Konzultace a rozpočty zdarma Najdete nás jako #ZemníPráceDostál na následujících sociálních sítí: - YouTube: - Instagram: - Facebook: E-mail : zemnipracedostal@ +420 +420 Ing. Vojtěch Dostál ZEMNÍ PRÁCE & AUTODOPRAVA E-mail: zemnipracedostal@ Tel.: +420 Tel.: +420 #ZemníPráceDostál #ZemníastavebnípráceDostál
Bazény kompletní realizace
Nabízíme zemní výkopové a stavební práce,Realizace příprav a instalace bazénu,tel.087487,mail:domulili123@
Projektová dokumentace, realizace staveb, stavební dozor
Zařídím vám vypracování projektové dokumentace domu, bytu, bytovce dle vašich přání a snů. Zařídím stavební povolení včetně veškeré potřebné dokumentace - po celé republice. Také zajišťuji realizaci staveb, ať už dle vlastního projektu nebo dle vašeho projektu. Provádím stavební dozor na stavbách. Prosím kontaktujte mi ideálně písemně (emailem).
Stavební materiál
Dobrý den, provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. PÁLENÉ KRYTINY,BETONOVÉ KRYTINY,LEHKÉ KRYTINY,UMĚLÁ BŘIDLICE,ASFALTOVÉ ŠINDELE,ASFALTOVÉ PÁSY, STŘEŠNÍ FOLIE,OKAPOVÉ SYSTÉMY,PLECHY A SVITKY,STŘEŠNÍ OKNA,NADKROKEVNÍ IZOLACE, TEPELNÁ IZOLACE,PVC DESKY,STAVEBNÍ DESKY, STAVEBNÍ PANELY,ZDÍCÍ PRVKY,SPOJOVACÍ MATERIÁL,KOMÍNOVÉ SYSTÉMY,STAVEBNÍ CHEMIE, POJIVA, stavební řezivo, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě, dále pak palubky, a to obkladové palubky i podlahové palubky, terasová prkna, OSB desky, palivové dříví a KVH hranoly. Dále je možnost dodání tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek.