inzerce, prodej, prodám, bazar

stavební naviják

Kategorie: Stavební stroje

Prodám stavební naviják s brzdou.
Pouze volat!
stavební naviják
Podobné inzeráty
Prodám lanový naviják 1200W, do 400/800kg
Prodám půl roku nový, výkonný lanový naviják s během cca do 1h. 1200W, 400/800kg Maximální nosnost 800 kg - přes kladku (není součastí), 400 kg - bez kladky. Napájecí napětí 230 V, 1200 W. 12 m dlouhé lano se závěsným hákem, průměr lana 5,1 mm. Délka kabelu k ovladači cca 150 cm. 6x díra se závitem M10 k uchycení. Jako nový a plně funkční. Součástí prodeje je motor, naviják, převodovka ovladač, modrý kryt/úchyt. Hliníková konstrukce z fotky není součást.
Prodám naviják pohon el.380 V
Nabízíme k prodeji elektrický naviják plně funkční,vhodný pro stavební výtahy všeho druhu.Púvodně je automatický k mechanické lopatě.Technické parametry viz foto štítek, bližší informace na tel. Haltmar
ZÁNOVNÍ 6.7t nakladač Liebherr naviják vidle +4 kola
ZÁNOVNÍ kompaktní kloubový kolový nakladač Liebherr Liebherr 508 Compact rok 2020, zánovní najeto 508 mth !!! váha 6.7t motor 50 kW, klimatizace naviják Renegade 17000 s dálk.ovl. rychloupínání hydraulické vidle, lopata hydraulické vývody vhodné na další příslušenství jako zameták, fréza, atd. +4 CELÁ NOVÁ KOLA dokumentace (bez TP) Cena bez DPH. Možno výhodně financovat. Možný protiúčet za jakýkoliv stavební stroj, nákladní automobil - též i poškozený. Máte zájem o tento kolový nakladač? Kontaktujte mě a rád si s Vámi o tom pohovořím. Volejte od Po-Pá / od 9-17 hod, nebo pište. Antonín Majer +420 K vidění v našem areálu v Bystřanech "VIDEO K DISPOZICI"
Míchačka stavební
Dobrý den, prodám stavební míchačku, vhodná při stavbě RD, případně do stavební firmy. Při rychlém jednání sleva možná !!! Odvoz vlastní z Liberce !!! Máme i stavební rozvaděče, který necháme k míchačce za rozumnou cenu.
stavebni vratek
Prodam stavebni elektricky vratek navijak.
Stavební výtah (vrátek) 2.5+2.5+2.5
Zdravím, prodám velký stavební vrátek(výtah)domácí výroba.Robustný a široký žebřík dělán na zakázku dlouhý 7,5m a široký 50cm. Dělitelný na 3 kusy 3x2,5 metrů.Lze použít i jako 5 metru. Výkoný naviják. Vše nové, výborná věc na stavbu. Snadná montáž a manipulace. Po rozebrání se vejde i do osobního auta. Součástí je i horní koncák. Možno i s nástavcema na panely..